Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μώλου –Αγ. Κωνσταντίνου την Τρίτη 22-2-2011 η αναπροσαρμογή των τελών Ύδρευσης.

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Κοιτάζοντας των πίνακα των τελών ύδρευσης που ψήφισε η επιτροπή οικονομικών του Δήμου βλέπουμε ότι το πάγιο για τα Καμένα Βούρλα είναι 50 ευρώ ενώ για τον Μώλο και τον Άγιο Κωνσταντίνο είναι 30 ευρώ.

Στην κλίμακα των τελών ύδρευσης οι δημότες των Καμένων Βούρλων επιβαρύνονται περισσότερο από τους δημότες του Μώλου και του Αγίου Κωνσταντίνου.


Γιατί κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά ?
Γιατί έχουμε άλλη οικονομική μεταχείριση για τους δημότες των Καμένων Βούρλων και άλλη για τους δημότες του Μώλου και του Αγίου Κωνσταντίνου ?
Δεν είναι ενιαίος ο Δήμος για όλους ?
 Ποιος σας δίνει το δικαίωμα και κάνετε τέτοιους διαχωρισμούς ?


Σας Παραθέτουμε το άρθρο 4 του Συντάγματος το οποίο λέει ότι :
Οι Έλληνες είναι ίσιοι ενώπιον του Νόμου. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.




Δυστυχώς κύριοι της νέας δημοτικής αρχής δεν ξεκινήσατε καλά .
Αν δεν είναι εσκεμμένη η ενέργειά σας και δεν την διαπράξατε εν αγνοία σας διορθώστε τη στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη( δυστυχώς αποδεικνύεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων  είναι  Ανεπαρκείς  για να μην χρησιμοποιήσουμε χειρότερη κουβέντα) .
Αν δεν γίνει αυτό οι Ενεργοί Πολίτες των Καμένων Βούρλων θα δημοσιοποιήσουν το θέμα και θα προσβάλουν την απόφαση στα δικαστήρια για καταπάτηση του άρθρου 4 του Συντάγματος.


ΥΣ. Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι μέχρι την 4η Φάση της οικονομικής απογραφής που έχει φτάσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου, το οικονομικό χρέος για τους πρώην Δήμους είναι :

Πρώην Δήμος Μώλου                    : 1.864.000 ευρώ

Πρώην Δήμος Άγ. Κωνσταντίνου  : 1.350.000 ευρώ

Πρώην Δήμος Καμένων Βούρλων : 1.191.000 ευρώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως δείχνουν τα πράγματα οι δημότες των Καμένων Βούρλων θα είναι η Αγελάδα από την οποία θα βυζαίνουν οι δημότες των δημοτικών Κοινοτήτων Μώλου και Αγ. Κωνσταντίνου.

Οι δημότες των Καμένων Βούρλων θα καλύψουν τα τεράστια οικονομικά ελλείμματα που έχει ο Μώλος και ο Άγιος Κωνσταντίνος ?

Ας ξυπνήσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων γιατί δεν τους έστειλαν οι δημότες των Καμένων εκεί για να είναι άλαλοι .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ?ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ?ΠΟΙΟΙ?ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ???ΕΛΕΟΣ!!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ''ΧΑΟΣ''
ΕΛΕΟΣ,ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ??

Ανώνυμος είπε...

το να βγάζει γλώσσα αυτός που έχει δεκάδες υπαλλήλους απλήρωτος από το 2010 είναι τουλάχιστον υποκρισία!!!!!! παρακαλώ το μπλογκ να υποβάλλει επίσημα τη πρόταση του για τα τέλη στο Δήμο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μία είναι η πρόταση. Ίση μεταχείριση για όλους τους δημότες. Και ας μας εξηγήσει πρώτα ο δήμος βάση ποίας λογικής οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερα τέλη από τους υπόλοιπους.