Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Νίκος Αγαπίου: Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα!!!! Δεν μπορεί ο δήμαρχος να ισοπεδώνει τους πάντες και τα πάντα.

Αναρτήθηκε από.......energoipoliteskv.blogspot.com


 Μία μέρα μετά τις άκαρπες ψηφοφορίες στο δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών ο πρώην δήμαρχος Εχιναίων Νίκος Αγαπίου μίλησε αποκλειστικά στον ΛΑΜΙΑ FM-1 και ξεκαθάρισε την θέση του.

<<Ήθελα να δώσω ένα μάθημα  στον δήμαρχο που από τις εκλογές και μέχρι σήμερα δεν μίλησε με τους συμβούλους του . Δεν συνεννοήθηκε με την ομάδα του και προσπάθησε να επιβάλλει προσωπικές πολιτικές>> τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Αγαπίου ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε καμία υπόσχεση και δεν επεδίωξε να γίνει πρόεδρος αλλά να στείλει μια σημειολογική προειδοποίηση προς τον κο Γκλέτσο.
 
<<Τον είχα προειδοποιήσει πριν ακόμη θέσω υποψηφιότητα ότι θα πρέπει η λειτουργία του να είναι προς το καλό του τόπου και όχι των προσωπικών του επιλογών >>     συνέχισε ο κος  Αγαπίου <<αλλά ο δήμαρχος απέφευγε να βρεθεί και  να μιλήσει τόσο με μένα όσο και με άλλους συμβούλους του.Τυχαία>>, τόνισε χαρακτηριστικά , <<βρεθήκαμε σε ένα καφέ και μου είπε πως απέφευγε να δει τους συμβούλους για να μην του ζητήσουν θέσεις.
 Εγώ τον είχα προειδοποιήσει πως δεν έπρεπε να πάρει θέση στο θέμα του προέδρου και να αφήσει να εκδηλωθούν οι όποιες επιθυμίες για να μην χρεωθεί τις αντιδράσεις. Η θέση του ήταν διαφορετική φαίνεται αν και δεν την εξέφρασε. Αυτό είναι που με έκανε να τον ενημερώσω πως θα κατέβω έστω και αν πάρω μόνο την δική μου ψήφο. Εγώ δεν ζήτησα από κανέναν συνάδελφο ψήφο. Δεν γνωρίζω καν ποιοι με ψήφισαν>>.

www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: