Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η εκλογή του Δημάρχου Μώλου- Αγ.Κωνσταντίνου όπως φαίνεται από τα ψηφοδέλτια που διαμορφώνονται θα κριθεί μεταξύ κ. Παταργιά και κ. Τερτιμίδα την δεύτερη Κυριακή 14-11-2010. Ο κ. Αντωνίου δυστυχώς έμεινε από εκκεντροφόρο.

Αναρτήθηκε από.....energoipoliteskv.blogspot.com



Εστάλη στο Blog από αναγνώστη


Καθώς πλησιάζουμε προς τις Δημοτικές Εκλογές και μας μένουν ακόμη 30 ημέρες όλα τα δεδομένα δείχνουν ( δημοσκοπήσεις , διαμόρφωση της κοινής γνώμης ) ότι η εκλογή του Δημάρχου θα κριθεί μεταξύ κ. Τετριμίδα και κ. Παταργιά την δεύτερη Κυριακή.

Με τον κ. Αντωνίου δεν ασχολείται κανένας ( εκτός απ` αυτούς που θέλουν κάποια οικονομική ενίσχυση για να βγάλουν το πετρέλαιο του χειμώνα ή να δουλέψουν 4 ώρες στο Γαλαξία).


Ενώ στην αρχή όλα έδειχναν (πριν δοθεί η  στήριξη) ότι την εκλογή στον διευρυμένο Δήμο
διεκδικούσε με αξιώσεις ο κ. Τετριμίδας.


Στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν διότι συσπειρώθηκαν γύρω απ` τον κ. Τετριμίδα αρκετά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όχι τόσο πολύ στο Μώλο και τον Άγ. Κωνσταντίνο όσο στα Καμένα Βούρλα όπως είναι ο κ. Φακίρης, κ. Μπολτέτσος, κ. Παπαναγιώτου, κ.Μακρυνίτσας, κ.Ηλιόπουλος, κ. Ντάλης , κ. Ανεστόπουλος κ.ά.


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε στο ψηφοδέλτιο του κ. Τετριμίδα άλλα αξιόλογα στελέχη απ` τον κεντροδεξιό χώρο επειδή έθεταν βέτο αυτά τα άτομα.


Ένας από τον δεξιό χώρο που τόλμησε να πάει στον κ. Τετριμίδα, εκπροσωπώντας δε μαζί με τον κ. Μακρυνίστα και τον κ. Υφαντή την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Μώλου-Καμένων –Αγ. Κωνσταντίνου , ο κ. Καραμανώλης Γεώργιος αποχώρισε γιατί δεν άντεχε τον κομματικό ασφυκτικό εναγκαλισμό του ΠΑΣΟΚ.


Άλλο καινούργιο πρόσωπο από τον κεντροδεξιό χώρο που λέει ότι είναι με τον κ. Τετριμίδα είναι ο κ. Αναστασίου Γιώργος από το Ρεγγίνι ( θα δούμε μέχρι το τέλος αν είναι και αυτός).


Αντίθετα στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ο κ. Τετριμίδας είχε αρκετά στελέχη από τον κεντροδεξιό χώρο. Τώρα όλα αυτά τα στελέχη μετά το χρίσμα που πήρε από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Τετριμίδας τον εγκατέλειψαν .


Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως είναι ο κ. Γαννακόπουλος από τον Άγιο Σεραφείμ.

Ένας άλλος λόγος που για τα Καμένα Βούρλα είναι κόκκινο πανί ο κ. Τετριμίδας είναι το ότι δεν έχει συμπεριελήφθη το όνομα των Καμένων Βούρλων καθόλου στη νέα ονομασία του νέου Δήμου και αυτό το χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό ο κ. Τετριμίδας.


Αντίθετα με τον κ. Τετριμίδα ο κ. Παταργιάς ( αντάρτης του ΠΑΣΟΚ) που κατεβαίνει πλέον ανεξάρτητος χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και διεκδικεί να πάρει μέσα απ` το στόμα του κ. Τετριμίδα την εκλογή.


Εμφανίζεται πολύ δυνατός μέσα στο Μώλο αφού συσπειρώνει γύρω του ανθρώπους απ` όλους τους χώρους ( ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ – ΚΚΕ).


Άνθρωποι που ανήκουν στον κεντροδεξιό χώρο στο Μώλο όπως είναι ο κ. Δαλαμάγκας, κ.Μακρόπουλος,κ. Παπανικολάου, κ. Ζαβακόπουλος, κ. Ευαγγελίου , κ.ά δηλώνουν ότι στηρίζουν τον κ. Παταργιά.


Το ίδιο σκηνικό επικρατεί στον Άγιο Κωνσταντίνο


Ένα μεγάλο μέρος του ΠΑΣΟΚ και η πλειοψηφία του κεντροδεξιού χώρου που στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν την υποψηφιότητα του κ. Τσαμαδιά με επικεφαλής τον κ. Βούλγαρη Π. στηρίζουν τον κ. Παταργιά.


Στα Καμένα Βούρλα ο πρώην Δήμαρχος κ. Κεφάλας στηρίζει τον κ. Παταργιά και ο πρώην Δήμαρχος κ. Τσιτίνης Σταμάτης (που είναι και συγγενής με τον κ. Αντωνίου ) κατεβαίνει υποψήφιος με τον κ. Παταργιά .


Τα περισσότερα στελέχη που ήταν στο συνδυασμό του κ. Κεφάλα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές όπως είναι ο κ. Ανδρέου, κ. Κουκούλη, κ. Αδάμ κ.ά και ο κ. Μπασάνος , κ. Τρίγκας Ηλ., κ. Δημητρακάκης Φ. κ.ά που στις τελευταίες εκλογές ήταν στον συνδυασμό του κ. Αντωνίου τώρα στηρίζουν τον κ. Παταργιά.

Άλλος λόγος που η πλειοψηφία των δημοτών των Καμένων Βούρλων κλείνουν προς την επιλογή του κ. Παταργιά , είναι λόγω της δημόσιας δέσμευσης που κάνει ο κ. Παταργιάς , ότι αν εκλεγεί Δήμαρχος το πρώτο θέμα που θα φέρει στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η αλλαγή του ονόματος σε Δήμο Καμένων Βούρλων.

Σε αντίθεση με τον κ. Αντωνίου που ενώ ήταν εν ενεργεία Δήμαρχος δεν έκανε καμία ενέργεια για να διατηρήσει ο Δήμος Καμένων Βούρλων το όνομά του.




Ο κ. Αντωνίου γαλουχήθηκε στα δύσκολα χρόνια της Χούντας από όπου πήρε τα θαλασσοδάνεια για γουρουνάκια και τα έκανε πολυκατοικίες τρένα στα Καμένα Βούρλα.

Στη μεταπολίτευση εντάχθηκε στη Ν.Δ για να κάνει τις δουλειές του.


Όταν έρχεται το ΠΑΣΟΚ το 1981 στην εξουσία ο κ. Αντωνίου περνάει στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ σηκώνοντας τη σημαία του για να συνεχίσει να κάνει τις κομπίνες του.


Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στηρίχτηκε 90% από το ΠΑΣΟΚ.


Τώρα που βλέπει ότι τον άδειασε το ΠΑΣΟΚ και έκανε άλλη επιλογή στρέφεται πάλι στο χώρο της Ν.Δ και ζητάει απελπισμένα την στήριξη της μήπως και κατορθώσει να επιβιώσει πάλι.


Δυστυχώς όμως για τον κ. Αντωνίου μας τελείωσαν τα ψέματα και δεν τον πιστεύει πλέον κανείς.


Από τον κ. Αντωνίου έχουν φύγει αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι όπως είναι η κ. Ακρίδα Τ.,κ. Θωμοπούλου Τ. ,κ. Μπασάνος Α,κ. Τρίγκας Η, κ. Φαλάρας Ν, κ. Ανεστόπουλος Α., Υφαντής Δ. κ.ά.


Κατεβαίνει στα Καμένα Βούρλα με τους αποτυχημένους κατά κοινή ομολογία των δημοτών , με τους παλιούς λαμογιάρηδες δημοτικούς συμβούλους κ. Αντύπα , κ. Πλατανιά , κ. Τρίγκα Γ ., κ. Καρανάσιο Γ.


Δεν έχει να επιδείξει κάποια νέα πρόσωπα εκτός από κάποιους που μπαίνουν αναγκαστικά στο ψηφοδέλτιο επειδή εργάζονται στο Γαλαξία στα Καμένα Βούρλα και τον Άγιο Κωνσταντίνο. Νέο πρόσωπο είναι ο κ. Βαργιανίτης και ο κ. Χονδροδήμος που στις προηγούμενες εκλογές στήριζε τον κ. Κεφάλα.

Ο κ. Βαργιανίτης επιστρατεύεται αναγκαστικά λόγω των αρπαχτών που έχει κάνει με τον κ. Πλατανιά , κ. Τρίγκα, και κ. Αντύπα.


Ο κ. Χονδροδήμος είναι με τον κ. Αντωνίου επειδή του έχει υποσχεθεί ο κ. Αντωνίου ότι αν εκλεγεί θα του δώσει το οικόπεδο μπροστά στο Δημαρχείο (καταλαβαίνεται σε τι ανθρώπους έχουμε πέσει που εκλέχτηκαν κατά λάθος στις προηγούμενες εκλογές και θέλουν να ξανα εκλεγούν τώρα).


Οι κ. Γιοργαντζής , κ. Λιονταρής , κ. Κοντοπάνος είναι τα πουλέν του Μάκη , οι νεροκουβαλητές για τα κάμπο χώρια , ελπίζοντας ότι μπορούν αυτά τα άτομα να τον περισώσουν απ` το ολοκαύτωμα που επέρχεται.


Όπως δείχνουν τα πράγματα 2 θα εκλεγούν από τον συνδυασμό του κ. Αντωνίου, ο ίδιος ο Μάκης και άλλος ένας πιθανόν να είναι ο κ. Καρανάσιος επειδή προχώρησε με τις ενέργειές του ( βλέπε πλατεία) το σχέδιο των Καμένων Βούρλων ή ο κ. Χονδροδήμος λόγω του ότι θα παραχωρήσει το δημόσιο κτήμα που είναι μπροστά στο Δημαρχείο στο Δήμο Καμένων Βούρλων.


Ο κ. Αντωνίου έχασε το παιχνίδι των εκλογών, εκτός των άλλων αιτιών, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στους δημότες. Δεν μπόρεσε να κάνει έργο στο Δήμο ο κ. Αντωνίου μεγιά του με χαρά του . Αλλά πάει πολύ να κλέβει επί τέσσερα χρόνια τους Δημότες των Καμένων Βούρλων και από πάνω να τους βρίζει , αυτό δεν έχει ξαναγίνει.

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται όλα θα κριθούν στο Κοινωνικό Μέτωπο που θα γίνει μέσα στις Τοπικές Κοινωνίες από τους Δημότες που έχουν σφαγιασθεί και εξαθλιωθεί επαγγελματικά και οικονομικά από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Οι υγιείς Κοινωνικές δυνάμεις πρέπει να δημιουργήσουν ένα ανάχωμα στην καθημερινή εξαθλίωση των Δημοτών

Εξιλαστήριο θύμα όλων αυτών των διεργασιών όπως φαίνεται θα είναι ο κ. Τετριμίδας που θα πληρώσει την αγανάκτηση των Δημοτών και τα λάθη του ΠΑΣΟΚ (μνημόνιο) αφού όπως φαίνεται αυτός εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ σαν επίσημος υποψήφιος με χρίσμα στο συγκεκριμένο Δήμο.

Όλα δείχνουν ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τον κ. Παταριά (λόγω των λαθών του κ. Τετριμίδα , αν βέβαια δεν κάνει κάποιο σοβαρό λάθος μέχρι τις εκλογές και ο κ. Παταριάς).

Περιμένουμε να δούμε τα τελικά ψηφοδέλτια , όλων των συνδυασμών βέβαια για να πούμε την τελική μας γνώμη , καθώς οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες ………..

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο σεναριο απο το νοσταλγο του Παταργια...Ελπιζω να γινει και ταινια!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε blogger σέβομαι την θέση σου και την υποστήριξη που δείχνεις στο πρόσωπο του κ. Παταργία!
Αλλά δεν ανέχομαι όλο αυτό το ψέμα και την αντιπληροφόρηση που προσπαθείς να περάσεις μέσα από αυτό το συνονθύλευμα σου!!!
Δεν με αφορά για τον Τετριμίδα και τον Παταργια τι γράφεις...
Αλλα αύτα που λες για τον Αντωνίου είναι μπαρούφες!!!!
Προσπάθησε τουλάχιστον την επόμενη φορά να είσαι πιο αντικειμενικός!

Ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

Ανώνυμος είπε...

πυροδοτηστε το κλιμα ,ετσι μπραβο θα γινει χαμος

Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων είπε...

Φίλε του σχολίου 1:46 μμ δεν πρόσεξες φαίνεται ότι το δημοσίευμα αυτό προέρχεται από αναγνώστη του Blog και δεν είναι η άποψη του Blog.

Εμείς σαν διαχειριστές του Blog δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις που μας έρχονται αρκεί να μην βρίζουν.

Το Blog φίλε μου καταγράφει τα καλώς και τα κακώς κείμενα , και τα παραδίδει στην διακριτική ευχέρεια των αναγνωστών προς κρίση

Ανώνυμος είπε...

ο κυριουερος αντιπαλος του τετριμιδα ειναι ο παταργιας απο αυτον εχει χασει τον υπνο του εδω και πεντε χρονια ,απο τοτε που αποφασισε να ασχοληθει με τα κοινα και τον κυνηγαει σε ολες του της δραστηριοτητες

Ανώνυμος είπε...

Τον ειδα το Παταργια τι ζημια εκανε στο Τετριμιδα και το 2006 που υποστηριξε με νυχια και με δοντια το Γαλανη..

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε μπλόγκερ σαφως και το είδα οτι είναι από αναγνώστη! Όπως και πολλά άλλα δημοσιεύματα "φαίνεται" ότι τα έχει στείλει κάποιος αναγνώστης!
Αυτό που πιστεύω όμως είναι ότι αυτός ο αναγνώστης είσαι εσύ ο ίδιος ή ο φιλαράκος σου ο κολλήτος που επειδη δεν υπάρχει η ανάλογη συμμετοχή των αναγνωστων στα σχόλια, θελέις(θελετε) να δείξετε ότι υπάρχουν κάποιοι αναγνώστες που σας στέλνουν την άποψη τους... έτσι για να αυξήσετε το κύρος (?) αυτού του μπλόγκ.
Τέλοσπαντων, η αλήθεια είναι μία... ότι ο αναγνώστης σου - αρθρογράφος βρίσκεται σε πλήρη σύγχηση μιας και από ότι φαίνεται ο Παταργίας δεν μπορεί να μαζέψεί ούτε γνωστούς ούτε φίλους για να κατεβάσει συνδυασμο!
Είναι Τελειωμένος!!!!
8 μέρες κ.σ. που λέγαμε κάποτε στο στρατο για να δούμε ποιος έχει κάνει, τι!!!!

Ο νοών νοείτω

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα!εδω γελαμε!ενω ο Τετριμιδας δεν εσκαβε το λακο του Παταργια μια ζωη πισω απο Μακροπουλο και Πισλη?Ανεξοδες μεταθεσουλες με κανα τενεκε λαδακι, λασπη και μικροψυχια, μισος και κομπλεξ ωσπου να βολευτει αυτος και ολη του η οικογενεια και να ερθει να θυμηθει το Μωλο υστερα απο τοσα χρονια...δεν κατεβαινουμε Δημαρχοι για τον εγωισμο μας ομως ρε παιδια...λιγη σοβαροτητα...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ο κ.Παταργιας με την απροκαλυπτη στηριξη του κ.Σταικουρα θα σωσει το Δημο και ολους εμας;Ελεος κυριοι!Αδικα ψαχνετε για διαπλεκομενα αλλου!Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ!ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΙΛΑΣ????ΟΙ ΑΦΟΙ ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ?????ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ...Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ FAX ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ???ΕΕΕ????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα ότι πουλήθηκε αυτό το οικόπεδο σε καλή τιμή μέσω μεσιτικού γραφείου.

Ανώνυμος είπε...

Αν πουλήθηκε γιατί δεν βγάζουν την πινακίδα τότε ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν την βγάζουν γιατί δεν πουλήθηκε όλο αλλά ένα κομμάτι

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε τώρα εδώ βγήκε άδεια για να κτίσουν πολυκατοικία

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει να μας πει κανείς ποιος το αγόρασε

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο μεσιτικό γραφείο του πούλησε που το έχει ένας κ. Μακρυνίτσας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μακρυνίτσας αυτός που δουλεύει στο Μάκη

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ?????ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ,ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ Κ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Κ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ...ΟΥΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ......ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ Κ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.....ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ....

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το κτήμα οι πωλητές πλησιάζουν τους 50.

Οι ξύπνιοι που δεν είναι και υποψήφιοι κάνανε την συναλλαγή τους με το Μάκη μέσω του κ. Μακρυνίτσα και τώρα σφυρίζουν κλέφτικα.

Ανώνυμος είπε...

Την προμήθεια από την πώληση την πήρε ο Μακρυνίτσας του Μάκη ή ο Μάκης γνωρίζει κανείς να μας πει.

Ανώνυμος είπε...

Την προμήθεια απ` ότι άκουσα την μοίρασε ο Μάκης με τον κ. Μακρυνίτσα γιατί θα τον έχει και υποψήφιο στο Καινούριο.

Βλέπετε το μεσιτικό γραφείο είναι του Μάκη (μέσω αυτού έφερε και τους Ασιάτες επενδυτές) .
Ο κ. Μακρυνίτσας είναι υπάλληλος του.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα πάντως να ψηφίσει ο κόσμος τον κ. Παταργιά, τον μεγαλύτερο κλέφτη της Περιφέρειας. Σε τέτοιες εποχές έχουμε ανάγκη από τίμιους ανθρώπους