Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΑ...ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ;

Αναρτήθηκε από......energoipoliteskv.blogspot.com


Μαλλον θα επιβεβαιωθουν οι αποκλειστικες πληροφοριες που μετεδωσε χτες το πρωι ο FM-1 αναφορικα με την υποψηφιοτητα της Υπουργου Αγροτικης Αναπτυξης Κατερινας Μπατζελη στην περιφερεια Στερεας Ελλαδος.

Πληροφοριες απο εγκυρους δημοσιογραφικους κυκλους ανεφεραν οτι ο ιδιος ο κ.Παπανδρεου επιμενει να κατελθει γυναικα υποψηφια περιφερειαρχης στην Στερεα Ελλαδα αλλα ζητησε ακομη και απο τους στενους συνεργατες του να τηρησουν απολυτη σιωπη γυρω απο το θεμα αυτο αφου τις ανακοινωσεις θα κανει ο ιδιος τις επομενες δυο ημερες.

Βεβαια οι ιδιοι κυκλοι επισημαινουν και το απροβλεπτο του χαρακτηρα του κ.Παπανδρεου που ενδεχομενως την τελευταια στιγμη να αλλαξει τις προθεσεις του για μειζονες προσωπικους λογους οπως στην περιπτωση της κας Μπιρμπιλη επισημαινουν με νοημα.

Στα χερια του κ.Παπανδρεου εχουν παραδωθει και δημοσκοπησεις που εγιναν τις τελευταιες ημερες και φερουν την κα Μπατζελη στο θεμα της αναγνωρισημοτητας να προηγειται ολων οσων περιλαμβανε η σχετικη δημοσκοπικη ερωτηση απο ολο το πολιτικο φασμα.

Παρολα αυτα παραγοντες του τοπικου ΠΑΣΟΚ εκτιμουν οτι μια τετοια επιλογη ειναι υψηλου πολιτικου ρισκου ενω ταυτοχρονα επισημαινουν και την εντονη πικρια του κου Περγαντα τον οποιο το ιδιο το κομμα προετοιμαζε ως υποψηφιο Περιφερειαρχη και τωρα τον θετει στο περιθωριο.

Κνεις δεν γνωριζει αν ο σημερινος Νομάρχης Βοιωτιας θα δεχτει προταση να κατελθει ως χωρικος αντιπεριφερειαρχης Βοιωτιας..........

Από.....lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: