Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Παρέδωσαν 318 «πράσινες ταυτότητες» στην Αμφίκλεια

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Το ΠΑΣΟΚ Καμένων Βούρλων τι κάνει !!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχει νόημα πλέον να συνυπάρχουμε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. με αυτή την επικίνδυνη «συντροφιά» και συμπεριφορά του ΥΠΕΣ και όχι μόνο, ζητάμε την άμεση διαγραφή μας και σας επιστρέφουμε τις διαθέσιμες κομματικές μας ταυτότητες για τις οποίες μέχρι 27 5 2010 είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι».


Με τη δήλωση αυτή ζητούν τη διαγραφή τους από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. 318 μέλη και στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την περιοχή της Αμφίκλειας .

Πρόκειται για μια κίνηση που κυριαρχεί στον απόηχο της ψήφισης του Καλλικράτη ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κείμενο που έχουν συνυπογράψει, το έχουν ήδη αποστείλει στον πρωθυπουργό, στο γραμματέα του κόμματος, αλλά και σε στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Μάλιστα στο ίδιο κείμενο συνυπάρχουν η αγανάκτηση για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να συζητήσουν με τον υπουργό Εσωτερικών, μαζί με την παράκληση στο Γιώργο Παπανδρέου να δει προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στο κείμενο που υπογράφει για λογαριασμό όλων όσων μετείχαν στη συγκεκριμένη συνέλευση που έγινε στις 29 Μαΐου ο γραμματέας της οργάνωσης κ. Γιάννης Αυγερινάκος εκτός από το γεγονός ότι ασκείται σκληρή κριτική στον υπουργό Εσωτερικών, χρησιμοποιούνται και ιδιαίτερα βαρύτατες εκφράσεις.

«Η συγκεκριμένη απόφασή μας μην θεωρηθεί απλά ως έκφραση πικρίας για τον αποκλεισμό της Αμφίκλειας ως έδρας του δήμου» υπογραμμίζουν στο κείμενο που έχουν υπογράψει συμπληρώνοντας πως «είναι έκφραση αηδίας για τη σκοτεινή, επικίνδυνη, ύποπτη και χοντροκομμένη μεθόδευση του αποκλεισμού και της κατάφωρης αδικίας εναντίον της από κυβερνητικά στελέχη, αποκομμένα μάλλον από τον κόσμο και τις κοινωνικές διεργασίες αφού την άσκηση των καθηκόντων τους εκλαμβάνουν ως απλή διαχείριση εμπορευμάτων και όχι κοινωνικών συνόλων»

Παραδίδοντας τις 318 ταυτότητες τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στέλνουν και ένα μήνυμα στην πολιτική ηγεσία σημειώνοντας με έμφαση πως «δυστυχώς για τον τόπο και ιδιαίτερα την κοινωνία της Αμφίκλειας ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε, και βρεθήκατε λειψοί…». Συγχρόνως από παράγραφο σε παράγραφο στον τρόπο που διατυπώνεται το κείμενο δεν σταματούν τους χαρακτηρισμούς για τον

υπουργό Εσωτερικών, τον οποίον κατηγορούν για μεθοδεύσεις, για δημιουργία νοσηρού κομματικού κλίματος, ανεπάρκεια, αφέλεια και αλαζονική στάση.

Πάντως οι ίδιοι κάνουν και μια τελευταία έκκληση με την πράξη τους αυτή στο Γιώργο Παπανδρέου για την ικανοποίηση του αιτήματός τους και τότε μόνο αφήνουν ένα παράθυρο στον ορίζοντα να επανεξετάσουν τη στάση τους.

Εξάλλου να σημειώσουμε ότι εκτός από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στελέχη της Ν.Δ. απείχαν από τις εσωκομματικές διαδικασίες της προηγούμενης Κυριακής με συνέπεια στην Αμφίκλεια να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν πολύ λίγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: