Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Δεν θα τολμούν να κυκλοφορήσουν!!!

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Γράφει ο Μαγια

Ώστε, «είναι ακατάσχετος λαικισμός η αξίωση της παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων και η επιστροφή των κλεμμένων»;

Οσο περνούν οι μέρες και φουντώνει η οργή του κόσμου θα ακούσουμε και χειρότερα από τις αργυρώνητες γραφίδες, που επιστρατεύθηκαν για να απλώσουν δίχτυ προστασίας γύρω από την διεφθαρμένη πολιτική και οικονομική ελίτ που εξόντωσε τη χώρα.

Οσοι πλιατσικολόγησαν δεν έχουν όνομα! Η χώρα –διατείνονται τα γιουσουφάκια- χειμάστηκε από τους δύο «μεγάλους» -γενικώς και αορίστως- που κυβέρνησαν μόνιμα, δίχως σχέδιο και πυξίδα.

Οι ψεύτες της «δημιουργικής λογιστικής» και τα λαμόγια της «επανίδρυσης του κράτους», προκειμένου να βγούν από το κάδρο επικαλούνται, δίχως αιδώ, εκτός των άλλων και τις προβλέψεις, που δεν … επαληθεύτηκαν, «πράγμα σύνηθες στην πολιτική».

Ναι, αλλά πέφτοντας έξω οι προβλέψεις, λόγω ανικανότητας ή δόλου, η ελίτ και οι συνοδοιπόροι της πλούτισαν, έβγαλαν τα …........

κερατά τους, φούσκωσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, κυρίως εις την αλλοδαπήν.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι, το πολιτικό σύστημα διεφθάρη με τον …κρίνο.

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι, πέρασε ο καιρός της τιμωρητικής συμπεριφοράς διά της ψήφου. Ως εδώ τα παπατζιλίκια, όπως για τα λάθη, τις παραλείψεις, τις κλεψιές, και το πλιάτσικο ο λαός τιμωρεί μια κυβέρνηση στέλνοντάς την στην αντιπολίτευση…

Ο συσσωρευμένος θυμός, η ταπείνωση και η απελπισία συνιστούν, πλέον, εκρηκτικό υλικό. Σε λίγο δεν θα τολμούν να κυκλοφορήσουν δημοσίως οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, ανεξαρτήτως προσωπικών ευθυνών.

Από ....... kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: