Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Παραιτήθηκε σύσσωμη η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αμφίκλειας

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

Η   Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ
των Καμένων Βούρλων                                                                
τι κάνει για την υποβάθμιση  που υπέστησαν
τα Καμένα Βούρλα ???


Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου !!!!!

Χθες Σάββατο 29 Μαΐου 2010 συνεδρίασε η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αμφίκλειας στο Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο όπου παράλληλα είχαν κληθεί σε ανοικτή Γενική Συνέλευση τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κατά τη συνέλευση τα μέλη της Επιτροπής της Τ.Ο. αφού αναφέρθηκαν διεξοδικά στην πορεία εξέλιξης των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα ως προς τη διεκδίκηση της έδρας του νέου δήμου στην περιοχή μας βάσει του σχεδίου “Καλλικράτης” καταδίκασαν τις πολιτικές παρεμβάσεις που σημειώθηκαν στο υψηλότερο κομματικό και κυβερνητικό επίπεδο χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά των αρμοδίων παραγόντων ως  ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!


Στη συνέχεια και ενώ προηγουμένως ομόφωνα παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους συνέταξαν κείμενο διαμαρτυρίας προς την Κεντρική Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το οποίο τέθηκε σε γνώση των παρισταμένων μελών και φίλων από τους οποίους ζητήθηκε μαζικά και ομόφωνα να παραδώσουν στην Επιτροπή τις κομματικές τους ταυτότητες υπογράφοντας αίτημα διαγραφής από το κόμμα όπως και συνέβη. Η προτροπή για τις επόμενες Εθνικές/Βουλευτικές εκλογές ήταν να απέχουν - καταψηφίσουν το κυβερνών κόμμα σε περίπτωση μη αλλαγής των σχετικών ρυθμίσεων που αφορούν την έδρα.

Αναδημοσίευση από Dadiotikospalmos

Από την πλευρά μας έχουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την θέση που κράτησαν απέναντι στην ΚΟΡΟΙΔΙΑ που υπέστη ο τόπος μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: