Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τίθεται σοβαρή υποψηφιότητα με άρωμα Γυναίκας για το διευρυμένο Δήμου του Μαλιακού με έδρα τα Καμένα Βούρλα !!!

Αναρτήθηκε από....energoipoliteskv.blogspot.com




Εστάλη από

αναγνώστη του Blog


Υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι σύντομα θα εκδηλωθεί και επισήμως υποψηφιότητα γυναίκας για το διευρυμένο Δήμο του Μαλιακού.

Είναι έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου και την παροτρύνουν με όποιους συζητάει να τεθεί επικεφαλής ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στο διευρυμένο Δήμο.

Επαγγελματικά είναι ελεύθερη μαχόμενη επαγγελματίας , εργάζεται στο διευρυμένο Δήμο του Μαλιακού, διατηρεί δε καλές σχέσεις και με τα τρία δημοτικά διαμερίσματα του διευρυμένου Δήμου λόγου του επαγγέλματος της.

Διαθέτει γνώσεις και τσαγανό για να εφαρμόσει όπως ελπίζει με την συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου που διαθέτουν και τα τρία δημοτικά διαμερίσματα το πρόγραμμα που θα συν διαμορφώσουν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ώστε να προχωρήσει ο τόπος προς τα εμπρός με άλματα που τα έχει ανάγκη.

Η καταγωγή της είναι από τα Καμένα Βούρλα . Έχει δε έλθει σε συζητήσεις με αρκετούς δημότες των Καμένων Βούρλων του Αγίου Κωνσταντίνου και του Μώλου που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Είναι νέα και άφθαρτη πολιτικά διότι δεν έχει ξανά ασχοληθεί μετά της Τοπικής αυτοδιοίκησης και ευελπιστεί να φέρει ένα φρέσκο αέρα με τις καινούργιες ιδέες της μακριά από κομματικές ταμπέλες στο διευρυμένο Δήμο του Μαλιακού.

Της ευχόμαστε να παρουσιάσει σύντομα την υποψηφιότητα της και να έχει επιτυχία στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει αν οι δημότες της κάνουν την τιμή να την εκλέξουν με την ψήφο τους πρώτη Γυναίκα Δήμαρχο του διευρυμένου Δήμου Μαλιακού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όχι και Γυναίκα Δήμαρχο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι μας να την στηρίξουμε μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα και ξεμπλέξουμε από τα λαμόγια και τα τρωκτικά που έχουν κατασπαράξει το Δήμο Καμένων Βούρλων.