Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

"Τιτανομαχία" στο βούρκο....

Αναρτήθηκε από....
energoipoliteskv.blogspot.com

«Λάδι στη φωτιά» των σχέσεων ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ έριξε μέσα στη βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης όταν μιλώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δημιουργεί περιβάλλον φορολογικής ασυλίας για τους ντόπιους και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους».

Τι το ήθελε; Ο Αντιπρόεδρος της Κυβένησης Θ.Πάγκαλος ξαναπήρε το...όπλο του και του απάντησε οργισμένα ότι «τα περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος από την κυβέρνηση αποτελούν βαρύτατη ύβρη» για να συμπληρώσει ότι «το μόνο κόμμα που έχει αδιαφανείς οικονομικούς πόρους των οποίων τη διερεύνηση δεν αποδέχεται είναι το Κ.Κ.Ε». Οπως είναι γνωστό από το 2009 υπάρχει μια...οξεία "κοκορομαχία" ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ αφού το ΚΚΕ λέει ότι δεν θέλει και δεν θα επιτρέψει(!)κανέναν και κανενός είδους οικονομικό έλεγχο στα οικονομικά του κόμματος του Περισσού (προφανώς είναι ανεξάρτητο...κράτος με δικό του σύνταγμα, σημαία και...θησαυροφυλάκειο)και το ΠΑΣΟΚ απαντά οτι ως κυβέρνηση "θα ελέγξει όλα τα οικονομικά στοιχεία του ΚΚΕ γιατί κανείς δεν είναι πάνω από τους νόμους του κράτους". Η απάντηση της κας Παπαρήγα ότι "πόθεν έσχες του ΚΚΕ είναι οι...αγώνες των μελών του"(!) προφανώς διεκδικεί "όσκαρ πρωτοτυπίας"(τουλάχιστον).

Πάντως με αφορμή εντός της βουλής πάλι από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Χ.Παπουτσή της πρότασης να γίνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία και τις...μίζες σε κόμματα και πολιτικούς, πολλοί άρχισαν να ανησυχούν (και προφανώς θα...πυροβολήσουν πάλι τον Παπουτσή) και να λένε "ε, ας λέμε και καμμιά...βλακεία να περνάει η ώρα".

Πληροφορίες του i-R λένε οτι ο Θ.Πάγκαλος "μόνο τυχαία ή από μόνος του δεν τα λέει όλα αυτά. Το ΚΚΕ δεν είναι εκτός ελληνικής επικράτειας και εκτός νόμου. Είναι ελληνικό κόμμα και θα συμμορφωθεί όπως΄όλα τα κόμματα στους ελέγχους...".

Προφανώς τα καλύτερα, έπονται...







Από......i-reportergr

Δεν υπάρχουν σχόλια: