Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ληστεία 2 τραπεζών στη Μαλεσίνα

Αναρτήθηκε από...
energoipoliteskv.blogspot.com


Μικρό ήταν τελικά, το ποσό που αποκόμισαν από τις δύο τράπεζες που λήστεψαν σήμερα το πρωΐ στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας 3 ή 4 αλλοδαποί ληστές.

Οι δύο ληστείες εξελίχθηκαν τόσο γρήγορα που αυτόπτες μάρτυρες μιλούσαν για ταυτόχρονη ληστεία αλλά τα γεγονότα εξελίχθηκαν διαφορετικά

Κατ' αρχήν μπήκαν στο κατάστημα της Αγροτικής και πήραν περίπου 1.800 ευρώ. Μάλλον δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη λεία τους και τα αμέσως επόμενα λεπτά "μπούκαραν" στο κατάστημα της Εθνικής τράπεζας, όπου και αποκόμισαν περίπου 14.500 ευρώ.

Φαίνεται ότι ή ικανοποιήθηκαν ή φοβήθηκαν και δεν συνέχισαν και με το τρίτο κατάστημα τράπεζας που υπάρχει στη Μαλεσίνα, αυτό της Πειραιώς.

Τράπηκαν σε φυγή, με αυτοκίνητο μάρκας ΚΙΑ και ενώ ήδη αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει τα νούμερα του αυτοκινήτου, τα οποία και έδωσαν στην αστυνομία που εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Στη συνέχεια, ολόκληρο ανθρωποκυνηγητό εξελίχθηκε από τη Μαλεσίνα και μέσω εθνικού δρόμου στην Κωπαΐδα. Αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο μάρκας ΚΙΑ και τώρα αναζητούν ένα αυτοκίνητο μάρκας NAVARA που μάλλον είναι το αυτοκίνητο που άλλαξαν οι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Από......Lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια: