Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δημοσιεύουμε επιστολή που λάβαμε από τον κ. Κοντοπάνο

Αναρτήθηκε από .....energoipoliteskv.blogspot.com

Δημοσιεύουμε επιστολή που λάβαμε από τον κ. Κοντοπάνο σε απάντηση της επιστολής αναγνώστη του Blog που είχαμε δημοσιεύσει στις 31-12-2009


Κύριοι

Με αφορμή δημοσίευμα της 31/12 του Blog των Ενεργών πολιτών ΚΒ, και σε ότι αφορά εμένα τον Νίκο Κοντοπάνο ως δημοτικό σύμβουλο έχω να δηλώσω τα εξής

1)Δεν έχω ψηφίσει στην Δημαρχιακή Επιτροπή την σύμβαση με τον εργολάβο Παπαλάμπρου
2)Δεν έχω ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο την σύμβαση με τον εργολάβο Παπαλάμπρου
3)Δεν είχα καμία συνεργασία με Κεφάλα – Αντωνίου πρόσφατη η παλαιότερη
4)Δεν συμμετείχα σε καμία ίντριγκα ως στο δημοσίευμα σας αναφέρεστε

Είστε ψεύτες, συκοφάντες και προβοκάτορες και προσπαθείτε να βλάψετε την τιμή, την υπόληψη και την πολιτική μου πορεία.

Σας εγκαλώ να αποσύρετε τα ψευδή δημοσιεύματα σας, που αφορούν εμένα τον Νίκο Κοντοπάνο ως δημοτικό σύμβουλο, και να ζητήσετε τουλάχιστον συγνώμη.

Με τιμή

Νίκος Κοντοπάνος
Δημοτικός Σύμβουλος
Καμένα Βούρλα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά δημοσιεύετε μια επιστολή του κ. Κοντοπάνου προς το Blog που δεν αποδεικνύει τίποτα και δεν του ζητάτε να σας στείλει τα αποδεικτικά στοιχεία αυτών που λέει , όπως είναι η απόφαση της Δημαρχιακής επιτροπής που συμμετείχε για τη συμπληρωματική σύμβαση με τον κ. Παπαλάμπρο και την απόφαση επικύρωσης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί φαίνεται τι έχει κάνει ο κάθε κ. Κοντοπάνος και τη έχει ψηφίσει ο καθένας. Πως υπάρχει τότε ομόφωνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου αν δεν την έχει ψηφίσει ο κ. Κοντοπάνος ???

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα έλεγα κάτι άλλο κύριοι.

Ας διασταυρώνετε πρώτα αυτά που γράφετε, διότι δεν είναι υποχρεωμένοι ο Κοντοπάνος και ο κάθε Κοντοπάνος να σας αποδεικνύει το αντίθετο από αυτό που σας κατέβηκε στο κεφάλι ασκώντας λανθάνουσα δημοσιογραφία.

Επίσης για συμπλήρωμα και ως μάθημα, γιατί χρειάζεστε πολλά μαθήματα ακόμα στα της τοπικής αυτοδιοίκησης, απόλυτη πλειοψηφία είναι όντως απόλυτη πλειοψηφία.

Δηλαδή όσοι είναι παρόντες ψηφίσαν υπέρ κάποιου θέματος.

Αυτοί όμως που δεν ήταν παρών ????

ΔΕΝ ψηφίσαν κύριοι φωστήρες.

Ανώνυμος είπε...

Απ' οτι φαινεται οι συκοφαντες κανουν καλα τη δουλεια τους!!!! Και αυτος που εχει συνταξει την επιστολη αλλα και εσυ ανωνυμε σχολιαστη 4:13... Αφου εχετε τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ εσεις (οπως ισχυριζεστε) γιατι δεν μας τις δημοσιευεται να τις δουμε και εμεις!!!! Ε? ε? ε?

Απλα φαινεται ξεκάθαρα οτι θελετε να "χτυπησετε" ενα συγκεκριμενο άτομο (για τους δικους σας λογους), στην προκειμενη περίπτωση τον κυριο Κοντοπάνο... και με λιγα λόγια προσπαθειτε να ρίξετε "άδεια" για να πιασετε "γεμάτα"!!!

Αυτο ειναι το ποιον σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα στο φώς Κύριοι τίποτα δεν πρέπει να μένει κρυφό. Οι συμβάσεις να γίνονται με διαφάνεια και προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών και όχι προς όφελος του εκάστοτε Δημάρχου (βλέπε Αντωνίου-Κεφάλα) . Αυτοί που ψηφίζουν να παίρνουν και το κόστος των αποφάσεών τους και όχι άλλα να λένε και άλλα να κάνουν. Ας σας στείλει ο κ. Κοντοπάνος τις επίμαχες αποφάσεις της Δημαρχιακής επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύμβαση του Βιολογικού να τις δημοσιεύσετε αν είναι καθαρός καθόσον λέει.