Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Συγκαλείται σήμερα στις 5 ώρα το απόγευμα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με πρωτοβουλία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με θέμα τις ραγδαίες εξελίξεις στο Βιολογικό των Καμένων Βούρλων


Αναρτήθηκε από......
energoipoliteskv.blogspot.com

Επιστολή αναγνώστη του Blog


Ο ανάδοχος εργολάβος κ. Παπαλάμπρος με την προβλεπόμενη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και αφού τηρήθηκε το τυπικό διαδικαστικό με την επίδοση τοιχοκόλληση των αποφάσεων με δικαστικό επιμελητή , από χθες αναστέλλει επ` αόριστον την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού των Καμένων Βούρλων.
Μετά από αυτή την εξέλιξη εφόσον η συμπολίτευση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου , η αντιπολίτευση ξύπνησε από το λήθαργο μετά από τρία χρόνια (περίεργο δεν είναι ???) και συγκέντρωσε 6 υπογραφές για σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την ενημέρωση και τις εξελίξεις στο Βιολογικό των Καμένων Βούρλων. Από σήμερα ο Βιολογικός καθαρισμός τον Καμένων Βούρλων λειτουργεί με αυτόματο πιλότο και συνεχίζει να εργάζεται απ` μόνος του για όσο διάστημα αντέξει ακόμη , υπό το άγρυπνο βλέμμα πάντα του Παναγή.
 Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι το αντλιοστάσιο στα Πλατανέϊκα κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να τιναχτεί στον αέρα. Επίσης η μεμβράνη που έχει τοποθετηθεί στον αγωγό μεταξύ Κόρακα και Γαλήνης κινδυνεύει επίσης να σπάσει. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η υγεία των Δημοτών.
 Δυστυχώς εδώ μας έφτασαν τα έργα και οι ημέρες του κ. Μάκη !!!!!
Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου κ. Λιάγκας για να εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής στον εργολάβο κ Παπαλάμπρο ζητάει από την ΤΥΔΚ ( Βαργιανίτης ) κάποια χαρτιά για την καινούρια σύμβαση που έγινε. Όπως είναι ο χαρακτηρισμός του έργου ως ειδικού από τον Δήμο και την ΤΥΔΚ, τη δεύτερη σύμβαση που έγινε ως συνεχιζόμενη με απ` ευθείας ανάθεση , με ποια διαδικασία έγινε  Η ΤΥΔΚ δεν δίνει τα χαρτιά αυτά στον επίτροπο , διότι έχει πει επανειλημμένως στο Δήμαρχο κ Αντωνίου να προσκομίσει στην ΤΥΔΚ τη συμπληρωματική σύμβαση με την απόφαση της δημαρχιακής επιτροπής , του δημοτικού συμβουλίου και την Οικονομική μελέτη βιωσιμότητας του Βιολογικού, το χαρακτηρισμό  του έργου ως ειδικού από τον Δήμο.
Ο κ. Αντωνίου δεν προσκομίζει αυτά τα χαρτιά στην ΤΥΔΚ με αποτέλεσμα ο επίτροπος να μην εγκρίνει τα εντάλματα και να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι χρονιάρες μέρες που είναι.
 Ο κ. Αντωνίου βέβαια παίζει τον Παπά , δεν προσκομίζει σκόπιμα τα χαρτιά αυτά στην ΤΥΔΚ διότι μετά θα αναγκαστεί ο επίτροπος να εγκρίνει τα εντάλματα πληρωμής του εργολάβου και πρέπει ο κ. Μάκης να πληρώσει τον εργολάβο.
Εδώ είναι το θέμα ότι ο κ. Μάκης μας τα έχει φάει αυτά τα λεφτά (480.000 ευρώ) για δικές του δουλειές και δεν θα έχει να πληρώσει τον εργολάβο, για αυτό και δεν προσκομίζει τα απαραίτητα χαρτιά στην ΤΥΔΚ.
 Το αξιοπερίεργο είναι ότι την παράνομη αυτή σύμβαση του κ. Αντωνίου με τον εργολάβο την έχει ψηφίσει στη Δημαρχιακή Επιτροπή απ` την αντιπολίτευση και ο κ. Κοντοπάνος , που οι κακές γλώσσες λένε ότι έχει πολλά πάρε δώσε με τον κ. Αντωνίου .
 Βέβαια η σύμβαση επικυρώθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου( το ψήφισε και ο Κεφάλας ,Ξυδιάς, Κοντοπάνος κ.α).
Θα θέλανε μετά από όλα αυτά οι δημότες να γνωρίζουν τη ελέχθη μεταξύ Αντωνίου Κοντοπάνου και Κεφάλα στην προχθεσινή τους συνεργασία που έγινε στο Δημαρχείο για αρκετή ώρα και τη οικονομική ίντριγκα έχουν στήσει πάλι στις πλάτες των Δημοτών . Μήπως συζητούσανε πέραν του Βιολογικού για το πως θα κλείσουν και το θέμα της αμαρτωλής ΔΕΠΑΚΑΒ !!!!        
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν αυτοί οι κύριοι Βαργιανίτης , Κεφάλας, Αντωνίου είναι να βρουν τα λεφτά που έχουν φάει από το Δήμο Καμένων Βούρλων διαχρονικά και να τα επιστρέψουν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που περνούν δύσκολες χρονιάρες μέρες με τις οικογένειες τους.
Και ας αφήσουν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του εργολάβου που κάνει ο κ. Αντωνίου χρεώνοντας ακόμη περισσότερο το Δήμο.

Καλή Πρωτοχρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: