Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Eπιβεβαιωθήκαμε και για τον Πολύδωρα!...

Με άρθρο του παίρνει θέση


υπέρ της Ντ. Μπακογιάννη



Με άρθρο του, που δημοσιεύεται σήμερα στον "Αδέσμευτο Τύπο", ο Βύρων Πολύδωρας τάσσεται ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Έτσι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά για άλλη μια φορά το Press-gr στο οποίο (την ώρα που διάφοροι άλλοι, από κανάλια κλπ, έλεγαν ότι ο Β. Πολύδωρας θα μείνει "ουδέτερος") ο Χρήστος Μπουκάτης αποκάλυπτε [με δύο αποκλειστικά δημοσιεύματα (εδώ) εκ των οποίων μάλιστα το πρώτο ήταν από την περασμένη εβδομάδα (διαβάστε το εδώ)], ότι ο πρώην υπουργός θα πάρει θέση υπέρ της Ντ. Μπακογιάννη.

Η σημασία της κίνησης αυτής έγκαιται, όπως ήδη γράψαμε, στο ότι ...

πρόκειται για ...μια εκ "δεξιών" υποστήριξη στην κ. Μπακογιάννη, λίγο πριν από την 29 Νοεμβρίου, καθώς ο Β. Πολύδωρας προέρχεται και απευθύνεται στους "παραδοσιακούς" ψηφοφόρους της ΝΔ, δηλαδή στους "δεξιούς", όπου ο Αντώνης Σαμαράς έχει υπεροχή που του δίνει και το προβάδισμα στις περισσότερες δημοσκοπήσεις. Και τώρα μένει να φανεί αν αυτή η δημόσια υποστήριξη θα βοηθήσει την κ. Μπακογιάννη να κάνει και την ανάλογη "δεξιά" ρελάνς εν όψει της εσωκομματικής κάλπης και να πετύχει την ανατροπή.

Από....Press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: