Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ - Kεντρο Υγειας Καμενων Βουρλων

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com


ΠΡΟΣ:Περιφερειακο Συμβουλιο Στερεας Ελλαδας
ΚΟΙΝ:Λαικη Συσπειρωση


Δημος Μωλου-Αγ.Κων/νου
Τοπικο τυπο


1.Εδω δυο και ημισυ χρονια εγκαινιαστηκε το Κεντρο Υγειας Καμενων Βουρλων, εργο που δημιουργησε ελπιδες σε ολους τους κατοικους της ευρυτερης περιοχης,οτι θα λειτουργει πλεον κοντα τους μια μοναδα υγειας με μεγαλες δυνατοτητες.
Η αποδειξη για αυτο ηταν ο αρτιος εξοπλισμος ιατρικων μηχανηματων,που ειχανε εγκατασταθει και απεμεινε η καταλληλη στελεχωση με επιστημονικο και νοσηλευτικο προσωπικο.

2.Δυστυχως ομως μετα τοσα χρονια,δεν ψηφιστηκε ο οργανισμος λειτουργιας, ολη η μοναδα υπολειτουργει και το μονο που υπαρχει ειναι δυο Ιατροι Γενικης Ιατρικης,ενω η λειτουργια του μονο τις πρωινες ωρες το εχει υποβαθμιση σε ενα αγροτικο Ιατρειο.


3.Προσφατα ειδαν το φως της δημοσιοτητας πληροφοριες οτι μελεταται απο το Υπουργειο Υγειας,η μεταφορα των μηχανηματων στο Νοσοκομειο Λαμιας,και μαλιστα οι φημες φθανουν μεχρι και το κλεισιμο της μοναδας.Αυτα ολα οπως ειναι φυσικο,εχουν αναστατωσει τους κατοικους της περιοχης,οι οποιοι βλεπουν αντι να στελεχωθει το Κεντρο Υγειας και να δινει μια σιγουρια για την σωστη αντιμετωπιση των προβληματων υγειας τους, αντιθετα υποβαθμιζεται σοβαρα.Περαν τουτου ομως δημιουργειται και σοβαρο προβλημα σπαταλης του Δημοσιου χρηματος,αφου θα εγκαταλειφθει ενα τοσο σοβαρο εργο που εγινε,χωρις καν να λειτουργησει σωστα.


4.Ο Συλλογος Ενεργων Δημοτων Καμ.Βουρλων,εκφραζοντας παντα την γνωμη μας,και την αποψη της συντριπτικης πλειοψηφιας των κατοικων της περιοχης,καταγγελουμε τις προθεσεις των αρμοδιων για υποβαθμιση του Κεντρου Υγειας.Καλουμε το Περιφερειακο Συμβουλιο Στερεας Ελλαδας,αλλα και την Δημοτικη Αρχη του τοπου μας να αντιταχθουν απεναντι στην καταργηση και την αφαιρεση των Ιατρικων μηχανηματων του Κεντρου Υγειας, αλλα αντιθετα να αποφασισουν και να πιεσουν προς το υπουργειο για την κανονικη του επανδρωση και λειτουργια.


Τελος δηλωνουμε προς ολους σε καθε προσπαθεια απομακρυνσεως του εξοπλισμου της μοναδας,θα μας βρει εκει αντιθετους και αποφασιστικους.

Προτάσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας" για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Εστάλη  στο  Blog από  αναγνώστη

Πρόταση για καθορισμό ημερομηνιών έκτακτων, ξεχωριστών,συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέματα :Η κατάσταση και τα προβλήματα των νοσοκομείων της περιοχής.Τα προβλήματα και η προοπτική των ΤΕΙ της Στερεας. Το Πανεπιστήμιο της Στερεάς και το μέλλον του.
Η προτεινόμενη συζήτηση για τα συγκεκριμένα θέματα είναιαπολύτως αναγκαία λόγω της οξύτητας των προβλημάτωνπο παρουσιάζουν και εξ αιτίας της αντανάκλασης τους στις προσφερόμενες υπηρεσίες στο λαό.

Θα συμβάλλει στην ενημέρωση των αρμοδίων και του λαού.Θα αναδείξει μέτρα χρήσιμα και αναγκαία για τις περιστάσεις.

Προτείνονται συγκεκριμένα η Τετάρτη 15/2 για το πρώτο και ηΤετάρτη 22/2 για το δεύτερο.Σε κάθε περίπτωση ζητάμε να τοποθετηθεί το σώμα με την ψήφο του.

Είναι απαραίτητη η παρέμβαση των συλλόγων, των δημοτικών κοινοτήτων και διαμερισμάτων την ημέρα συζήτησης της πρότασης της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια για να συζητηθεί και το θέμα του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων


Γιάννης Φραγκούλης

Φτιάχνουν "κόμμα" (που θα είναι τρίτο στη Βουλή) οι 22 διαγραμμένοι της ΝΔ...

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Συνάντηση θα έχουν τις επόμενες ημέρες (ίσως και αύριο) Τετάρτη οι 21 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, μαζί και ο Πάνος Καμμένος. Σκοπεύουν να λειτουργούν εφεξής όλοι μαζί και να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα που με βάση τον Κανονισμό της Βουλής (λόγω και του μεγάλου αριθμού) θα έχει και όλα τα προνόμια κόμματος. Θα είναι μάλιστα τρίτο κόμμα στη σειρά, αφού το ΚΚΕ έχει 21 βουλευτές και επομένως θα βρεθεί τέταρτο. Σε πρώτη φάση δεν...
 θα έχουν αρχηγό, αλλά τον "αναζητούν".
Συνολικά εκτός Ν.Δ. βρέθηκαν οι βουλευτές Έλενα Κουντουρά και Ελίζα Βόζεμπεργκ (Α΄Αθηνών), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανία), Κωνσταντίνος Παπασιώζος (Αρτας), Γιώργος Βλάχος (Αττικής), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας), Μαργαρίτης Τζήμας (Δράμας), Τσαμπίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσων), Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος (Εβρου), Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Κωνσταντίνος Γκιουλέκας (Α΄ Θεσσαλονίκης), Ζήσης Τζηκαλάγιας (Καστοριάς), Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Σπυρίδων Γαληνός (Λέσβου), Παναγιώτης Μελάς (Α΄ Πειραιά), Γεώργιος Καρασμάνης (Πέλλας), Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης και Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά (Σερρών) και Γεώργιος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής).

Εκτός Ν.Δ. βρέθηκε και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος απουσίαζε από την ψηφοφορία και ο κ. Π. Καμμένος που ήταν εκτός Κ.Ο. εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από .......  press-gr

Κυρ. Μητσοτάκης Να πληρώνονται και οι βουλευτές με τον κατώτατο μισθό

Αναρτήθηκε από....... energoipoliteskv.blogspot.com


"Κυρία Πρόεδρε, εγώ εκφράζω τις επιφυλάξεις μου για το εάν η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας θα βελτιωθεί με μισθολογική μείωση στον ιδιωτικό τομέα. Θα πρέπει πάνω στον ιδιωτικό τομέα να πατήσουμε για να ανακάμψει αυτή η χώρα. Κοινωνικές συμμαχίες τις οποίες κάθε κυβέρνηση χρειάζεται πρέπει να τις στήσει με το ιδιωτικό τομέα. Διότι δεν έχει μείνει και τίποτε άλλο. Εάν είναι να ξετινάξουμε και τον ιδιωτικό τομέα, δεν μπορώ να δω πως μπορεί να δημιουργηθεί κοινωνική δυναμική ανάταξης αυτής της χώρας. Με μισθό 400 ευρώ στους νέους οι οποίοι μπαίνουν στην αγορά εργασίας, φοβάμαι ότι αυτή τη δυναμική δεν θα την δημιουργήσουμε.

Κυρία πρόεδρε, εάν θέλουμε να βρούμε χρήματα, ας λάβουμε υπόψη το ζήτημα του πολιτικού συμβολισμού. Πρέπει να γίνουν παραπάνω περικοπές στον προϋπολογισμό της Βουλής.΄Οσοι βουλευτές, το ανέφερε και ο κ. Γιακουμάτος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, από το πόθεν έσχες μιας χρονιάς έχουν σημαντικές καταθέσεις, να πάρουν και αυτοί τον κατώτατο μισθό, τουλάχιστον, για ένα χρόνο τον οποίο προβλέπουμε για όλους τους νέους που θα βγουν στην αγορά εργασίας. Είναι το στοιχειώδες που μπορούμε να κάνουμε για να μπορέσουμε έστω και στο ελάχιστο να διεκδικήσουμε ξανά την αξιοπιστία ως πολιτικό σύστημα."

 
http://www.kmitsotakis.gr

Πού πάνε τα λεφτά του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας;

Αναρτήθηκε από..... energoipoliteskv.blogspot.com

Αφιερωμένο σε όσους ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1 και 2 και στους "οπαδούς" των μνημονίων, που θα χρειαστούν 13 γενεές Ελλήνων για να ξεχρεώσουν αυτά τα δάνεια!!
ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ “ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ” ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ !!!
Οι Έλληνες πολιτικοί χρεώνουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ για να πλουτίζουν οι Τραπεζίτες... Μόλις 19 λεπτά από κάθε ευρώ πάνε για την Ελλάδα, τα υπόλοιπα στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ
«Από το κάθε ευρώ μόλις 19 λεπτά καταλήγουν στην ελληνική κυβέρνηση»
Πού πάνε τα λεφτά του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας;

 «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...», σημειώνει στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν.
Από το κάθε ευρώ που χορηγείται ως αρωγή στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δαπανήσει για να στηρίξει την ανάπτυξη μόλις 19 λεπτά, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χάναν.
Ο βρετανός ευρωβουλευτής (από το 1999 εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο τη Νοτιοανατολική Αγγλία μετέχοντας στην ομάδα των Συντηρητικών) εξηγεί ότι τα υπόλοιπα 81 λεπτά του ευρώ δαπανώνται για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας. «Δαπανώνται για τη διάσωση των τραπεζιτών και των ομολογιούχων από τις συνέπειες των δικών τους ατυχών επενδύσεων», όπως εκτιμά ο ευρωβουλευτής.
Ειδικότερα, από το κάθε ευρώ του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, 40 λεπτά του ευρώ καταλήγουν στα ταμεία των ξένων χρηματοπιστωτικών ομίλων που δάνεισαν την Ελλάδα, ενώ 23 λεπτά καταλήγουν στα ταμεία των ελληνικών τραπεζών, ασφαλιστικών ταμείων και οργανισμών που κατέχουν ελληνικά ομόλογα.
«Τέλος, 18 λεπτά από το ευρώ που προορίζεται για τη διάσωση της Ελλάδας καταλήγουν στα ταμεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)», σημειώνει ο Χάναν, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «γι' άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φτωχοί σώζουν τους πλούσιους».
ΤΟ ΒΗΜΑ

Happy AntiValentine’s Day !

Αναρτήθηκε από...... energoipoliteskv.blogspot.com

Πλησιάζει η χειρότερη μέρα του χρόνου. Χειρότερη ακόμα και από την πρώτη Δευτέρα στο γραφείο μετά την δεκαπενθήμερη καλοκαιρινή άδεια. The Valentine’s Day! Η αηδία για όλους τους “ερωτευμένους” και περισσότερο για τα δώρα που συνήθως ανταλλάσουν στις 14 Φεβρουαρίου, χτυπάει κόκκινο. Χρειάζονται επειγόντως λύσεις για να τα ξεφορτωθείτε εύκολα και γρήγορα.

Αρκουδάκια, μαμουδάκια, κοτοπουλάκια και όλα τα υπόλοιπα “άκια” τα χρησιμοποιούμε ως προσάναμμα στο τζάκι. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα τα μαδάμε επιτόπου ενώ τις γλάστρες με σχήμα καρδιάς τις πετάμε κατευθείαν από το μπαλκόνι. Τα σοκολατάκια τα βάζουμε στο microwave μέχρι να ανατιναχθούν. Το μοναδικά δώρα που δεχόμαστε είναι χρυσαφικά άνω των 22 καρατιών τα οποία και «σκοτώνουμε» στο πρώτο ενεχυροδανειστήριο που θα βρούμε!!

Εάν δεν αισθάνεστε ολοκληρωμένοι με την καταστροφή των δώρων και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη Anti-valentines day, οι atsalakotoi σας παρουσιάζουν τους τρόπους που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλυτέρα.

a. Παραμονή της γιορτούλας τοποθετούμε γκαζάκια σε όλα τα flowerάδικα και σε όλα τα ανθοπωλεία του νομού Θεσ/νίκης.

b. Στηνόμαστε facebook και με συνεχόμενα refresh περιμένουμε τους facebook friends να κάνουν το λάθος… Όποιος αλλάξει την profile photo, που έχει από το καλοκαίρι, με μια κατακόκκινη καρδιά που στάζει πάνω σε θάλασσα από ροδοπέταλα με background γύφτικο ηλιοβασίλεμα, έχει σβηστεί ακαριαία και επ’ αορίστου! Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους friends με χαζοερωτικα status updates.

c. Αφού ξεκαθαρίσαμε τους φίλους από τους εχθρούς κάνουμε ένα search στο Google χρησιμοποιώντας τα keyword “I hate Valentine’s Day”, “anti Valentine’s Day”, “FCK Valentine’s Day” και όλα τα παρεμφερή ώστε να τονώσουμε την ψυχολογία και το ηθικό μας. Το site που μας ενθουσίασε είναι το www.antivalentinesgear.com.

d. Εάν διαθέτουμε αεροβόλο μπορούμε να εξασκήσουμε την σκοποβολή μας πετυχαίνονται διερχόμενα ζευγαράκια.

Το να είσαι ερωτευμένος είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί!! 
Το να πρέπει να το γιορτάσεις μια συγκεκριμένη μέρα είναι τουλάχιστον γελοίο!

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ


Αναρτήθηκε από.........  energoipoliteskv.blogspot.com


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΤΟΥ "ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ" ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-01-2012 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΤΣΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα καλύτερα των δελτίων


Αναρτήθηκε από.........  energoipoliteskv.blogspot.com