Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Οι ‘’μάγκες’’ του πληκτρολογίου !

 Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com

 


 Του Γιάννη Σκούφια [ Οικονομολόγος - Ενεργός Πολίτης ] – 5/9/2023

 Αναγνώστες του blog, γεια σας

Είχα διακόψει την αρθρογραφία μου στο blog λόγω της λογοκρισίας που επέβαλε ο blogger κ Γιανακούρος σε ένα ΕΠΩΝΥΜΟ άρθρο μου (3.3.2023) που αφορούσε το «έγκλημα των Τεμπών» !!!

Ενόψει όμως των δημοτικών εκλογών της 8.10.2023 ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ αποφάσισα να συνεχίσω την αρθρογραφία μου στο blog ελπίζοντας αυτή τη φορά ο blogger… να μην επαναλάβει το ίδιο λάθος !!!.

Στο σημερινό άρθρο μου, θα ήθελα να θίξω ένα φαινόμενο που διαπιστώνω και αφορά τη ‘’μαγκιά’’ που έχουν, ή μάλλον καλύτερα που νομίζουν ότι έχουν μερικοί πίσω από μία οθόνη. Αυτό βέβαια αφορά ένα συγκεκριμένο ποσοστό ατόμων που χρησιμοποιούν το blog. Αυτό το τονίζω γιατί υπάρχουν και άλλοι χρήστες που σκέφτονται πρώτα και μετά σχολιάζουν. Η διαπίστωση δεν προέρχεται από ελιτισμό, αλλά μάλλον από μελαγχολία. Αφορά την αισθητική των σχολίων και τη μεθοδολογία της σκέψης.

Είναι λοιπόν κάποιοι (;;;) αναγνώστες του blog, οι ‘’μάγκες του πληκτρολογίου’’, οι οποίοι δεν σχολιάζουν, δεν κριτικάρουν αυτά που γράφονται, αλλά μη έχοντας επιχειρήματα βρίζουν, σπιλώνουν, χλευάζουν τα πρόσωπα.

Ρε μάγκες του πληκτρολογίου, θέλω απλά να σας ρωτήσω ‘’ ΓΙΑΤΙ; ’’
Τι προβλήματα μπορεί να κουβαλάτε στο κεφαλάκι σας ;
Πως ακριβώς αισθάνεστε με αυτά που γράφετε ;
Ποια βαθύτερα ένστικτά, ικανοποιεί αυτή η συμπεριφορά σας ;
Όλα αυτά που πληκτρολογείτε, ελαφρά τη καρδία, θα τα λέγατε face to face ;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά…
Οτιδήποτε βλέπετε αναρτημένο στο blog, δεν εμφανίζεται μόνο του. Πίσω από οτιδήποτε αναρτάται, ‘‘κρύβεται’’ ένας άνθρωπος για τον οποίο το αναρτηθέν κείμενο είναι η δουλειά του.

Πάμε ένα βήμα παρακάτω…
Ένα κείμενο δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Δεν γίνεται ρε αδερφέ. Είναι στατιστικά αδύνατο. Με κάποιο θα διαφωνείτε, κάποιο θα το βρίσκετε βαρετό, κάποιο ανούσιο… δεν θα σας πω εγώ τι θα γουστάρετε και τι όχι… αλλά αν μη τι άλλο , απαιτείται respect (σεβασμός) διότι… αυτό είναι μια ‘‘πνευματική εργασία’’ ανθρώπου που ξόδεψε χρόνο και λίγη ή πολλή φαιά ουσία.

Πάμε ακόμα ένα βήμα παρακάτω…
Αν δεν σας αρέσει το κείμενο, είστε ελεύθεροι (έστω και ανώνυμα) να το σχολιάσετε, να επιχειρηματολογήσετε, να πείτε τη δική σας άποψη ή απλά να το προσπεράσετε.

Αλλά εσείς ‘’μάγκες του πληκτρολογίου’’… ΔΕΝ κριτικάρετε αρνητικά… προσπαθείτε με αγένεια, χυδαιότητα και κακεντρέχεια… να προσβάλλετε, να μειώσετε. να σπιλώσετε, να χλευάσετε, … τον άνθρωπο.

Κουράσετε ρε μάγκες του πληκτρολογίου !!!
Οι πραγματικοί μάγκες τα λένε face to face !!!
Η εικόνα που παρουσιάζετε στα σχόλιά σας είναι απωθητική !!!

Σοβαρευτείτε !!!
-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: