Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Συνυπεύθυνος ο Δήμαρχος για την διακοπή λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου Ιπποκράτης στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από ...........   energoipoliteskv.blogspot.com





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τοπική κοινωνία των Καμένων Βούρλων και της ευρύτερης περιοχής με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση πληροφορήθηκε την διακοπή λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου Ιπποκράτης.

Τι ακριβώς συνέβη ;
Πότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα;
Ποιος ευθύνεται ;

Σύμφωνα με την εξώδικη καταγγελία του Δημάρχου κ. Ι. Συκιώτη προς τους αρμόδιους φορείς, ο ίδιος γνώριζε από τον Οκτώβριο του 2018 την διακοπή της λειτουργίας 5 γεωτρήσεων οι οποίες παροχέτευαν ιαματικό νερό στο υδροθεραπευτήριο Ιπποκράτης.

Γνώριζε ότι η διενεργούσα αρχή ήταν ο ΕΦΕΤ. Γνώριζε το λόγο διακοπής τους.
Τι ενέργειες έκανε από τον Οκτώβριο ως σήμερα;
Γιατί άφησε τα πράγματα στη τύχη τους;
Επέδειξε εγκληματική αδιαφορία για το παρόν και το μέλλον της λουτρόπολης.

Είναι γνωστό ότι στην λειτουργία των ιαματικών πηγών βασίζεται η βιωσιμότητα 300 και πλέον επιχειρήσεων του δήμου μας. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε την χαριστική βολή στη οικονομία όχι μόνο της λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Εκατό (100) χρόνια ιστορίας διακόπτονται βίαια εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.

Και έρχεται τώρα την τελευταία στιγμή, που η καλοκαιρινή περίοδος έχει ξεκινήσει, να διαμαρτυρηθεί σε ποιόν; Μήπως η διαμαρτυρία περιορίζεται για εσωτερική κατανάλωση;

Θεωρούμε τον νυν Δήμαρχο συνυπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.
Καλούμε την απερχόμενη δημοτική αρχή έστω και την ύστατη στιγμή, να προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες ώστε να αποτραπεί η καταστροφική για τον τόπο μας διακοπή λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου Ιπποκράτης καθώς και την σύντομη επαναλειτουργία και αναβάθμιση του, για το καλό της τοπικής μας οικονομίας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων
Δημήτρης Παπαναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: