Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αποκαλύφθηκε, ότι χάθηκε η αλλαγή του ονόματος του Δήμου Μώλου - Αγ.Κωνσταντίνου, σε Δήμο Καμένων Βούρλων, μετά την προσφυγή Συλλόγων και φορέων του Μώλου στο Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας, και της αδιαφορίας, παράλειψης ή και σκοπιμότητας ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη.

Αναρτήθηκε από .........   energoipoliteskv.blogspot.com


Εστάλη στο Blog από αναγνώστη.


Χάθηκε, η αλλαγή του ονόματος του Δήμου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, σε Δήμο Καμένων Βούρλων, μετά την προσφυγή Συλλόγων και φορέων του Μώλου στο Ε΄ Τμήμα  του Συμβουλίου  Επικρατείας, και της αδιαφορίας, παράλειψης ή και σκοπιμότητας ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη,                 ο οποίος δεν όρισε  ως όφειλε Δικηγόρο για να υποβάλει υπόμνημα  από πλευράς του Δήμου, στην εκδίκαση που έγινε στο Ε΄ Τμήμα  στο  Συμβούλιο Επικρατείας.

Αφού πάρθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 1-11-2015 με 18 ψήφους, για αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων , η απόφαση στάλθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών στην επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών για τη μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, Τοπικών διαμερισμάτων.

Η επιτροπή Τοπωνυμιών στις 22-11-2016  με απόφαση της συμφώνησε στην αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε Δήμο Καμένων Βούρλων.

Εναντίον της απόφασης αυτής και της αλλαγής του ονόματος, προσέφυγαν Σύλλογοι και φορείς του Μώλου στο Ε΄ Τμήμα  του  Συμβούλιου Επικρατείας.

Στην εκδίκαση που έγινε στο Ε΄ Τμήμα του  Συμβουλίου Επικρατείας, το Τμήμα γνωμοδότησε στις 30-5-2017 αρνητικά στην αλλαγή της ονομασίας του Δήμου,        ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης ως όφειλε έπρεπε να ορίσει κάποιον Δικηγόρο για να καταθέσει υπόμνημα για την αλλαγή του ονόματος από Δήμος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου σε Δήμο Καμένων Βούρλων, όπως έκαναν οι φορείς του Μώλου.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης είτε από αμέλεια είτε από αδιαφορία είτε σκόπιμα δεν όρισε κανένα Δικηγόρο, και δεν υποβλήθηκε κανένα υπόμνημα από πλευράς του Δήμου, και έτσι χάθηκε η αλλαγή του ονόματος σε Δήμο Καμένων Βούρλων, παρά την θετική εισήγηση που είχε κάνει για αλλαγή του ονόματος,           η Επιτροπή Τοπωνυμιών του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι ευθύνες του Δημάρχου κ. Συκιώτη είναι  μεγάλες και πολλές.

Η  Γνωμοδότηση του Ε΄ Τμήματος  του ΣΤΕ έχει εκδοθεί από την  30-5-2017 , και στο  Δημοτικό Συμβούλιο που  έγινε στις 25-7-2017, ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης δεν ενημέρωσε για ένα τόσο  σοβαρό θέμα ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο. Εδώ μιλάμε για Εγκληματική  Πράξη του Δημάρχου κ. Συκιώτη.

Ούτε σήμερα, επρόκειτο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ο κ.Συκιώτης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αν δεν έθετε το θέμα επιτακτικά ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Τρίγκας Βασίλειος, ούτε δόθηκε η γνωμοδότηση του ΣΤΕ στους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης νομίζει ότι οι Δημότες των Καμένων Βούρλων  μασάνε κουτόχορτο και ότι μπορεί να τους δουλεύει με διάφορα τερτίπια και τεχνάσματα που κάνει.

Πέφτουν όμως έξω και είναι πολύ γελασμένοι, ο Δήμαρχος κ. Συκιώτης  και οι προδότες Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων που τον ακολουθούν ακόμη, για να ικανοποιήσουν τα δικά τους προσωπικά ιδιοτελή μικροσυμφέροντα.

Οι Δημότες των Καμένων Βούρλων τους έχουν πάρει είδηση πλέον, ότι αυτοί έχουν πάει στο Δήμο για να πάρουν και όχι για να δώσουν και να προσφέρουν.

Θα φάνε μαύρο που θα είναι όλο δικό τους αν τολμήσουν να ξανακατέβουν στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Οι  Φορείς οι Σύλλογοι και οι Δημότες των Καμένων Βούρλων πρέπει να αντιδράσουν δυναμικά, παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια τους και όχι αφήνοντας την στα χέρια του κ.Συκιώτη,  καλώντας σε μια ανοικτή συνάντηση  όλους τους Δικηγόρους των  Καμένων Βούρλων για να υπάρξει ενημέρωση και να δούμε τι   μπορούμε να περισώσουμε από την  Camorra  αυτή που μας διοικεί.

Ο κ.Συκιώτης  βέβαια καθυστερούσε και σκόπιμα  δεν ενημέρωνε το Δημοτικό Συμβούλιο, και δεν πρωτοκολλεί την Γνωμοδότηση του Ε΄ Τμήματος  του Συμβουλίου Επικρατείας, την οποία έχει πάρει, διότι θέλει να γίνει αμετάκλητη η απόφαση,  και να μην υπάρχουν καθόλου νομικά όπλα, ώστε να  μπορεί να την προσβάλει  κάποιος που έχει έννομο συμφέρον.

Η παραίτηση σήμερα, της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουκούλη Γεωργίας  από Δημοτική Σύμβουλος για προσωπικούς λόγους, πιθανόν  να οφείλετε και σε αυτό το θέμα της μη ενημέρωσης της, από τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη για το όνομα του Δήμου.

« ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ  ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ »

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: