Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Καμένα Βούρλα.Τί ψάχνουν οι...ποντικοί στα mail του Δήμου;

Αναρτήθηκε από ........     energoipoliteskv.blogspot.com




Αντιπολιτευτικό δάκτυλο βλέπει ο Δήμαρχος Καμ. Βούρλων πίσω από τα όσα κυκλοφορούν στην λουτρόπολη για προβλήματα που θα στοιχίσουν στην παραλία την Γαλάζια Σημαία της σήμα καθαρότητας και υποδομών.Φαίνεται πως έχουμε ποντίκια που ψάχνουν τα fax και τα mail του Δήμου,σχολίασε με νόημα στέλνοντας μηνύματα ο κος Συκιώτης προσθέτοντας όμως πως δεν βρίσκουν τίποτα επιλήψιμο.

Η γαλάζια Σημαία βρίσκεται στη θέση της και δεν κινδυνεύει από κανέναν.Την Παρασκευή έρχεται και η Επιτροπή που ελέγχει την τήρηση όλων των προϋποθέσεων που απαιτούνται και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα,διαβεβαιώνει ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης. Παράλληλα την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί και η ράμπα που βοηθά τα ΑμΕΑ να μπαίνουν ανεμπόδιστα στη θάλασσα για το μπάνιο τους.

Η ζωή στα γεμάτα επισκέπτες Καμένα Βούρλα συνεχίζεται κανονικά τονίζει ο κος Συκιώτης ενημερώνοντας παράλληλα πως μόλις σήμερα ο ίδιος με εντέλεσθε προχώρησε στην πληρωμή των συμβασιούχων της καθαριότητας.Είναι αδιανόητο να δουλεύουν και να παραμένουν τόσο μεγάλο διάστημα απλήρωτοι,τώρα μάλιστα που λόγω τουριστικής περιόδου οι υπηρεσίες τους είναι υπερπολύτιμες όπως εξήγησε.

Από ..........  lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: