Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Έκλυση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους των Καμένων Βούρλων, να σκεφθούν καλά, για το τι θα ψηφίσουν αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων , αν θα παραμείνει στο Δήμο ή θα δοθεί στον Ιδιώτη.


Αναρτήθηκε από .........   energoipoliteskv.blogspot.com


Εστάλη στο Blog από αναγνώστη

Αύριο  επανέρχεται  προς  συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , με αίτημα  σύσσωμης της Αντιπολίτευσης, να επανεξετασθεί η προηγούμενη απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου, για το αν πρέπει να δοθεί το Λιμάνι στον Ιδιώτη ή πρέπει να το κρατήσει  και να το διαχειριστή ο Δήμος.

Το θέμα επανέρχεται προς  συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με τις 11 ψήφους  της Αντιπολίτευσης,  μετά  τους  αγώνες  του Συλλόγου των Αλιέων  «Ο ΦΑΡΟΣ» για ξεπούλημα του Λιμανιού , και μετά την επιστολή που έστειλε ο πρώην Αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Μακρυνίτσας   στις 29-6-2017 προς τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη  και τους Δημοτικούς Συμβούλους,  η οποία  κοινοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο παραπλανήθηκε  έχοντας  λειψή  ενημέρωση,  και του  απεκρύβησαν στοιχεία εις βάρος  των συμφερόντων του Δήμου,  παίρνοντας  έτσι την απόφαση στο να δοθεί το Λιμάνι στον Ιδιώτη.

Μεγάλη ευθύνη  φέρουν στην απόφαση που θα παρθεί αύριο  για το Λιμάνι, άσχετα με το τι θα κάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Αγ.Κωνσταντίνου και του Μώλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι   που εκλέγονται  από την Δημοτική Ενότητα των Καμένων Βούρλων, που είναι οι εξής:  κ. Μακρυνίτσας Δημήτριος, κ.Πλατανιάς Ιωάννης, κ. Καραμανώλης Αθανάσιος, κ. Ζαγγανά-Δημητρακάκη Ελένη, κ. Σταθόπουλος Παναγιώτης, κ. Πενταλιός Λεωνίδας, κ.  Κουκούλη –Ευαγγελίου Γεωργία.

 Οι κύριοι αυτοί πριν πάνε να ψηφίσουν αύριο,  ας καθίσουν  να ξανασυζητήσουν  το θέμα με τους φίλους τους ,με τους οικείους τους, με τα παιδιά τους,  με ανθρώπους που θεωρούν ότι η γνώμη τους έχει βαρύνουσα άποψη , και βάζοντας το χέρι στην καρδιά  να πάνε να ψηφίσουν. Δεν πρέπει με ελαφρά  την καρδία να πάνε να ψηφίσουν, γιατί η απόφαση τους αυτή θα τους ακολουθεί μέχρι το τέλος της ζωής τους, και θα έχει μεγάλες επιπτώσεις και στην Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων για τα επόμενα  42  χρόνια. Οι κύριοι αυτοί ανάλογα με το τι θα ψηφίσουν αύριο  στο θέμα αυτό,  θα το βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους , στις συζητήσεις στα καφενεία , στην καθημερινή τους επαφή με τους ανθρώπους,  και δεν θα τους συγχωρεθεί  ποτέ  από τους Δημότες  των Καμένων Βούρλων μέχρι να πεθάνουν , ότι ψήφισαν εις βάρος των συμφερόντων  του Δήμου και προς όφελος ενός άγνωστου Ιδιώτη που έρχεται  απλά να τα κονομήσει  εις βάρος το Δήμου και των Δημοτών.

Οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι δεν πρέπει να ακούνε  τι  τους λέει ο Πιπίλας,  που πάει να τα κονομήσει, αλλά τι τους λέει η συνείδηση τους  και η καρδιά τους, αυτός σήμερα είναι , μετά από 2 χρόνια θα είναι  μακρινό παρελθόν για τον Δήμο, όπως και τόσοι άλλοι προηγούμενοι Δήμαρχοι,  που  είχανε την ίδια πολιτική με τον σημερινό και πήγανε να τα αρπάξουν,   οι  οποίοι  πέρασαν σαν διάττοντες αστέρες από τον Δήμο, και  δεν άφησαν τίποτα κανένα έργο στο πέρασμα τους  και  οι οποίοι είναι σήμερα στα αζήτητα.

Οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα ψηφίσουν να δοθεί το Λιμάνι στον Ιδιώτη, θα  φέρουν  το Στίγμα του Προδότη  και των συμφερόντων των Καμένων Βούρλων,  και δεν πρόκειται ποτέ οι Δημότες των Καμένων Βούρλων να τους  ξανά ψηφίσουν όχι μόνο αυτούς αλλά και τα παιδιά τους,  αν σκεφθούν ξανά στο μέλλον να ασχοληθούν με τα κοινά.
Μετά την ψηφοφορία δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον για κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο τον Καμένων Βούρλων , ότι να εγώ δεν ήξερα, όλοι πλέον ξέρετε κύριοι  και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, απέναντι στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας ,  για το τι θα ψηφήσετε αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κύριοι  Δημοτικοί  Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων,  αποφασίστε τι θέλετε,  να περπατάτε στους  δρόμους  των Καμένων Βούρλων με το κεφάλι ψηλά και να σας  χαιρετούν οι Δημότες , οι να σας φτύνουν όπου σας βρίσκουν , επειδή  θέλει να τα κονομήσει το Λαμόγιο ο  Πιπίλας (εκτός αν στη μοιρασιά εμπλέκονται και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων, αυτοί ας ψηφίσουν να δοθεί το Λιμάνι στον Ιδιώτη αφού είδη  τα έχουν πάρει).

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ  ΑΥΡΙΟ  2:30 Μ.Μ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: