Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τι παίζει κ.Περιφερειάρχη με τον κολλητό σου κ.Τέλη ??? και τον κολλητό του τον κ. Πιπίλα ???

Αναρτήθηκε από .........   energoipoliteskv.blogspot.com





Εστάλη στο Blog από αναγνώστη

Ο κ. Πιπίλας  και η παρέα του  λένε για τον Σύριζα ότι ξεπουλάει την Δημόσια περιουσία.               Τον Πιπίλα  και την παρέα του, πια Τροϊκα  και ποιος Σοϊμπλε τους πίεσε  για να  ξεπουλήσουν το Λιμάνι των Καμένων Βούρλων για  40 χρόνια, και να δεσμεύσουν τους επόμενους  8 Δημάρχους  σε αυτή την πολιτική του ξεπουλήματος .

Με τις  ενέργειές του αυτές ο κ.Πιπίλας και η παρέα του, αν δεν το έχουν καταλάβει,  το μόνο που κάνουν είναι  να κτίζουν το προφίλ του επόμενου Δημάρχου που θα τους διαδεχθεί( κάποιος από τους επόμενους υποψήφιους Δημάρχους,  θα κατέβει λέγοντας ότι θα καταγγείλει την παράνομη  αυτή σύμβαση,  αν ψηφιστεί),  και οι ίδιοι θα εμπλακούν σε έναν δικαστικό αγώνα,  που όταν  και όποτε  τελειώσει (βλέπε ΔΕΠΑΚΑΒ, τα ίδια έλεγε και ο τότε Δήμαρχος ότι όλα είναι νόμιμα, και σήμερα ο εισαγγελέας του ζητάει 200.000 ευρώ ), αυτοί θα είναι απλοί δημότες και μπορεί να έχουν και καμιά καταδίκη  φορτωμένη στην πλάτη τους, και να καλούνται να πληρώσουν και κανένα κονδύλι  υψηλό,   λόγω των παρανομιών και της αδιαφάνειας   για το πώς  δόθηκε το Λιμάνι στον κομματικό  κολλητό  του Δήμαρχου  και του Περιφερειάρχη.

 Η διοίκηση της Περιφέρειας και ο  κ. Περιφερειάρχης τι κάνουν σε όλες αυτές τις παρανομίες ??? Τι να κάνουν απολύτως τίποτα, αφού από πίσω είναι οι ίδιοι. Αυτοί οι άνθρωποι με αυτές τις πολιτικές  σκέπτονται  δυστυχώς να κατέβουν στην κεντρική πολιτική ζωή και να μας  σώσουν !!!  

Μπορεί να μας πει ο Περιφερειάρχης,  σε ποιόν άλλο Δήμο της Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδος , έχει δοθεί   κάποιο περιουσιακό  στοιχείο του Δήμου σε ιδιώτη, για να το εκμεταλλευτή  για 40  χρόνια με τέτοια αδιαφάνεια,  που δόθηκε το Λιμάνι στον κολλητό του  έναντι  1.666 ευρώ το μήνα ,χωρίς να έχει πάρει άδεια λειτουργίας το Λιμάνι , όπως προβλέπει η Υπουργική απόφαση, με την  οποία παραχωρήθηκε το Λιμάνι στο Δήμο ???(αυτό γίνεται μόνο αν είναι κολλητός σου και έχει λαμβάνειν).

Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς βρήκανε την ευκαιρία  τώρα  στο όνομα της  Τροϊκας,  να ξεπουλήσουν τα πάντα για να περάσουν καλά αυτοί , τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.  

 Ο Λαός  όμως τους παρακολουθεί και  θα τους μαυρίσει όταν έλθει η ώρα. Ο Λαός τους  ψήφισε  για  να διοικήσουν τον Δήμο  και την Περιφέρεια με διαφάνεια προς όφελος των Δημοτών  και όχι να  τον  ξεκοκαλίσουν προς όφελος των παιδιών τους  και των εγγονιών τους.

Σας παραθέτω κάποιες ΑΔΑ και τις προμήθειες  που έχει πάρει ο κ. Τέλης  για την φύλαξη των  κτιρίων  της  Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος , εκτός των  άλλων που υπάρχουν.

………….

……………

………………….

………………………..

ΑΔΑ: 6Η507ΛΗ-701,  26 Σεπτεμβρίου 2016.  Πήρε  62.000 ΕΥΡΩ

ΑΔΑ: ΩΤΩΕ7ΛΗ-ΟΦ1 , 17 Οκτωβρίου 2016.   Πήρε  62.000 ΕΥΡΩ

ΑΔΑ: 720Ζ7ΛΗ-8ΤΙ,      27 Μαρτίου 2017.        Πήρε 62.000 ΕΥΡΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: