Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ-Οι πρώτες δηλώσεις με Ομπάμα -Δείτε live

Αναρτήθηκε από ........   energoipoliteskv.blogspot.com



ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Σε μια ιστορική συνάντηση στο Λευκό Οίκο οι Ντοναλντ Τραμπ και Μπάρακ Ομπάμα έκαναν τις πρώτες δηλώσεις και την πρώτη χειραψία.  
Ο Μπάρακ Ομπάμα υποστήριξε ότι εάν ο Τραμπ επιτύχει, θα έχει θετικό αντίκτυπο για τη χώρα. Από την άλλη ο νέος πλανητάρχης υποστήριξε ότι ανυπομονεί να εργαστεί με τον Ομπάμα για τον οποίο ξεκαθάρισε ότι τρέφει σεβασμό.
Ωστόσο, το κλίμα ήταν «παγωμένο» μεταξύ του νέου και του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ. Σφιγμένα χαμόγελα και χειραψία μπροστά στις κάμερες, ενώ δεν δέχθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ομπάμα ακύρωσαν -σύμφωνα με Wall Street Journal - ακύρωσαν την καθιερωμένη φωτογραφία των δύο ανδρών με τις συζύγους τους, Μισέλ Ομπάμα και Μελάνια Τραμπ.   
Η πρώτη φωτογραφία Ομπάμα - Τραμπ από τον Λευκό Οίκο
Η χειραψία των δύο ανδρών




Φωτογραφίες: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
Η ιστορική συνάντηση








Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...
Το επιτελείο του Ομπάμα παρακολουθεί τον νέο πλανητάρχη στον Λευκό Οίκο





Δείτε Live από τον Λευκό Οίκο





Όπως είναι φυσικό, αντιδράσεις υπήρξαν και έξω από τον Λευκό Οίκο 
για την παρουσία Τραμπ








Θριαμβευτική υποδοχή με αψίδα θριάμβου
Δύο πυροσβεστικά οχήματα έριξαν νερό και δημιούργησαν μία αψίδα θριάμβου για να υποδεχθούν στην Ουάσινγκτον το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ντόναλντ Τραμπ.



Δύο πυροσβεστικά οχήματα έριξαν νερό και δημιούργησαν μία αψίδα θριάμβου για να υποδεχθούν στην Ουάσινγκτον το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ντόναλντ Τραμπ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: