Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων << Ο Φάρος >>

Αναρτήθηκε από ........ energoipoliteskv.blogspot.com





Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην συνάντηση του συλλόγου μας, που έγινε την 16/10/2016 στα γραφεία του συλλόγου μας λιμάνι.

Οι περίπου 200 φίλοι και μέλη που παρευρέθησαν, ενημερώθηκαν εκτενώς για την πορεία του λιμανιού αναφορικά με την παραχώρηση του, και διασκέδασαν με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Η διοργάνωση καλύφθηκε από τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ, κατά γενική ομολογία πέτυχε τον σκοπό της, που αφορούσε την γενικότερη ενημέρωση των μελών.


Με τιμή
Το ΔΣ του συλλόγου 

Η διοργάνωση καλύφθηκε από τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ, κατά γενική ομολογία πέτυχε τον σκοπό της, που αφορούσε την γενικότερη ενημέρωση των μελών.


Με τιμή
Το ΔΣ του συλλόγου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο απόηχος της εκδήλωσης του Συλλόγου των Ερασιτεχνών Αλιέων είναι ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για τον ΠΙΠΙΛΑ !!!!

Πρέπει να λάβει υπ΄ όψιν του ο Πιπίλας, ότι αν σκέφτεται να κατέβει πάλι για Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, θα έχει μείον 500 ψήφους πάνω κάτω από τα Καμένα Βούρλα (χαιρέτα την εξουσία που χάνεις ΠΙΠΙΛΑ), που αποτελούν οι Ερασιτέχνες Αλιείς με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, που τους έκανε από ψηφοφόρους του και φίλους του , φανατικούς εχθρούς του (τζιχαντιστές).

Αν δεν σκέφτεται ο ΠΙΠΙΛΑΣ να κατέβει στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, ο επόμενος Δήμαρχος θα προσβάλει την παράνομη αυτή παραχώρηση για 42 χρόνια σε ιδιώτη.

Δεν γνωρίζει φαίνεται ο ΠΙΠΙΛΑΣ ότι για να βρει αυτός αυτό το ΛΙΜΑΝΙ και για να γίνει περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, κάποιοι έχουν δώσει αγώνες την τελευταία εικοσαετία.

Δεν μπορεί ο κάθε ΠΙΠΙΛΑΣ επειδή οι Δημότες έκαναν το λάθος και τον ψήφισαν να ξεπουλάει το ΛΙΜΑΝΙ έναντι πινακίου φακής για τα 42 επόμενα χρόνια, σε έναν αμφιβόλου οικονομικής επιφάνειας αποκαλούμενο επιχειρηματία, άσχετο με θέματα διαχείρισης και αξιοποίησης ΛΙΜΑΝΙΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !?!?!?!!!!