Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Δημοπρατείται επιτέλους το έργο πνοής για τον Δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, ύψους σχεδόν 9 εκατ. ευρώ



Αναρτήθηκε από .........   energoipoliteskv.blogspot.com


agios_konstantinos_fonografos (1)


Με ανάρτηση στο Διαύγεια επικυρώθηκε και επίσημα το έργο πνοής στον Δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου που αφορά την κατασκευή του παράπλευρου  δικτύου του αυτοκινητοδρόμου       ΠΑΘΕ – Ανακατασκευή Παραλιακής Αγίου Κωνσταντίνου”.

Το portal www.fonografos.net σε παλιότερο άρθρο του είχε αναρτήσει την προσπάθεια του Δημάρχου κ. Ι.Συκιώτη για να προχωρήσει το έργο και τώρα διαφαίνεται ότι οι προσπάθειες της  Δημοτικής Αρχής απέφεραν καρπούς.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, οι κάτοικοι το επιζητούσαν εδώ και καιρό  ενώ αξίζει να τονιστεί ότι ο προϋπολογισμός του φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική περίοδο, πρόκειται για σημαντική  αυτοδιοικητική επιτυχία.

Όπως ήταν λογικό, ο Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου  δήλωσε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη ενώ υποσχέθηκε ότι θα υπάρξουν και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για αξιόλογα  έργα στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
Επιτέλους γίνεται πραγματικότητα ένα τόσο σημαντικό έργο ανάπτυξης για τον Δήμο μας…..Και έπεται συνέχεια. …Μιλάμε με έργα και όχι με λόγια! !!!!

Στον  σύνδεσμο ΕΔΩ  είναι όλες οι πληροφορίες για το έργο όπως αναρτήθηκαν στο Διαύγεια.

Από .......      fonografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: