Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός είναι ο Τούρκος μεγιστάνας και φίλος του Ερντογάν που θέλει να αγοράσει ελληνικό κανάλι

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com




Δηλώνει φίλος του Ερντογάν και πως τον εκτιμά για τα ηγετικά του προσόντα, είναι από τους πιο πλούσιους Τούρκους επιχειρηματίες και ανάβει φωτιές εκδηλώνοντας ενδιαφέρον να μπει στην ελληνική τηλεοπτική αγορά (pics) 
Adtech Ad
Ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ άναψε τα αίματα γύρω από το θέμα των τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα. Με την κυβέρνηση να δυσκολεύεται να κερδίσει τη συναίνεση στη βουλή επί της μεταρρύθμισης στο τηλεοπτικό πεδίο, έρχεται η Χουριέτ να αναφέρει πως Τούρκος επιχειρηματίας, έχει συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την εξασφάλιση άδειας για την ίδρυση τηλεοπτικού δικτύου στη χώρα μας. Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου, αλλά και την ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, η οποία είχε αναφερθεί στο παρελθόν σε "παρασκηνιακή" συμφωνία, Τσίπρα με τον Τούρκο μεγιστάνα των media.

Όπως αναφέρει το άρθρο, με τίτλο "O Ατζούν Ιλίτζαλι ανοίγει νέο τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα", "ξεκαθάρισαν οι λεπτομέρειες του τηλεοπτικού δικτύου το οποίο θα ανοίξει ο Ατζούν Ιλίτζαλι στην Ελλάδα". "Ή θα εξαγοράσουμε τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα ή θα αγοράσουμε συχνότητα" φέρεται να αναφέρει ο Ιλίτζαλι, που σημειώνει πως είχε επαφή με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος "ενθουσιάστηκε και μου είπε πως βλέπει θετικά το θέμα".


AdTech Ad

 

Ποιος είναι όμως ο Ιλίτζαλι

Αναζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες για τον Ιλίτζαλι, που μπήκε στο προσκήνιο της τηλεοπτικής αγοράς ως επιχειρηματίας πολύ πρόσφατα. Υπήρξε για χρόνια αναγνωρίσιμο παρουσιαστής στην τουρκική τηλεόραση και παραγωγός τηλεοπτικός εκπομπών.

Γεννήθηκε το Μάιο του 1969 στην Αδριανούπολη της Θράκης, με τους γονείς του να κατάγονται από το Ερζερούμ της Ανατολικής Τουρκίας (γνωστό ιστορικά και ως Θεοδοσιούπολη). Εγκατέλειψε σύντομα τις σπουδές του σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης για να εργαστεί. Σε ηλικία 21 ετών ξεκινά την καριέρα του στην τηλεόραση, αρχικά ως ρεπόρτερ στο τηλεοπτικό δίκτυο Show TV.

 Αρχικά κάλυπτε αθλητικά γεγονότα, ενώ έπειτα από κάποια χρόνια ξεκίνησε τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή, κατά την οποία επισκεπτόταν διάφορα μέρη στον πλανήτη. Αυτή ήταν και η ευκαιρία του Τούρκου παρουσιαστή να γίνει γνωστός σε εθνικό επίπεδο, ενώ σύντομα ο Ιλίτζαλι ήταν ταυτόχρονα και παραγωγός της εκπομπής.

Από ........  news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: