Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τα έκανε ΟΛΑ…ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο Στέφανος Χίος: “Δεν έχω δει πιο ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ άνθρωπο στην ηλικία των 41 ετών από τον Τσίπρα – Μας κυβερνούν απατεωνίσκοι που έχουν σκάψει λαγούμια για να φύγουν”!! (βίντεο)

 Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com




Δείτε βίντεο…

Τι προέβλεψε για το μέλλον της κυβέρνησης και τα λαγούμια που σκάβουν – Οι γυναίκες της Βουλής, οι εμμονές της Ζωής Κωνσταντοπούλου και τα σχόλια για το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

 Ο Στέφανος Χιος, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. «Παιδί είναι! Λέμε για τον Αλέξη. Από πού πιστεύεις πρέπει να βοηθήσουμε να φύγει; Γιατί το θέμα του ελικοπτέρου είναι προβληματικό!», του είπε με χιούμορ ο Θέμος. «Έχουν βρει άλλους τρόπους διαφυγής και σύμφωνα με τα σενάρια που παίζουν, έχουν σκάψει λαγούμια για να φύγουν…», απάντησε ο Στέφανος Χιος. Και πρόσθεσε: «Εκτίμηση μου είναι ότι δεν πρόκειται να κυβερνήσουν πάνω από δύο μήνες.

Η εκτίμηση μου είναι ότι θα γίνει οικουμενική κυβέρνηση». Φαίνεται ο τρόμος στα μάτια του Αλέξη Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος μίλησε για τον τρόμο που βλέπει στα μάτια του Αλέξη Τσίπρα, ενώ όπως τόνισε, θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

 «Ο Κούλης νομίζω δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Δεν θέλει ο Κούλης. Γιατί θα φάει όλη την ”τούρτα” στη μάπα. Ξεκάθαρο δεν είναι; Εγώ είδα έναν πρωθυπουργό…αν δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφορούν, το πρόσωπο του κυρίου Τσίπρα, θα δείτε τι σημαίνει τρόμος στα μάτια του. Μιλάμε για έναν άνθρωπο 41 ετών.

 Δεν έχω δει πιο τρομαγμένο άνθρωπο στην ηλικία των 41. Ένας άνθρωπος που στα 41 θα έπρεπε να στίβει την πέτρα. Εμείς τέτοιους ηγέτες θέλουμε στην Ελλάδα». «Πώς βλέπεις τις γυναίκες στη Βουλή;», τον ρώτησε η Δούκισσα. «Εσύ που είσαι γυναίκα, θεωρείς ότι αυτές είναι γυναίκες;», απάντησε.

 Αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε ο Στέφανος Χίος: «Είναι ένα ον φτιαγμένο για πολύ μεγάλα πράγματα. Νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό της. Αδικεί τον εαυτό της με συγκεκριμένες εμμονές που έχει. Είναι μία έντιμη πάστα ανθρώπου.

 «Στην κυβέρνηση είναι απατεωνίσκοι» Κατά πόσο ισχύει αυτό που ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι τα media την πολεμούν; «Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος. Ο ακήρυχτος πόλεμος είναι αλλού.

 Ο ακήρυχτος πόλεμος είναι στις Βρυξέλλες, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στο Αιγαίο. Αυτό το οποίο επικαλείται η κυβέρνηση για πολέμους είναι παραμύθια. Απλώς οι τύποι μέσα σε όλες τις απατεωνιές που κάνουν, γιατί είναι απατεωνίσκοι, δεν είναι μεγαλοαπατεώνες, η εντύπωση μου είναι ένα στημένο παραμύθι, πολιτικής εκμετάλλευσης.

Δείχνουν στον κόσμο ότι πάνε να χτυπήσουν τη διαπλοκή. Ποια διαπλοκή; Την διαπλοκή που ετοιμάζονται να φτιάξουν σε νέα εκδοχή. Γιατί τέσσερις τηλεοπτικές άδειες; Βάλανε και την ΕΡΤ μέσα σε αυτές; Είναι παραμύθια. Είναι καραγκιοζιλίκια όλα αυτά!», απάντησε ο Στέφανος Χιος.

Βλέπει ότι θα πάμε σε μακελειό; «Αν δεν χυθεί αίμα στο δέντρο της Ελευθερίας, λευτεριά η Ελλάδα δεν πρόκειται να δει. Ελπίζω να μην είναι το δικό μας αίμα. Να είναι το δικό τους…Τις προκλήσεις τις δεχόμαστε εμείς, όχι αυτοί.

 Ο κόσμος είναι στα κάγκελα. Ο κόσμος είναι τα πρόθυρα. Στην κόκκινη γραμμή. Αν τολμήσουν να κάνουν κάτι παραπάνω θα την πατήσουν!», απάντησε ο Στέφανος Χιος. Δείτε τα βίντεο από το “Πρώτο θέμα”

 

Από ........ makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια: