Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ντροπή και φόβος να λές οτι είσαι φιλελευθερος, στον αριστερο που κραταει στο χέρι του Apple συσκευή

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com




Εστάλη στο Blog από αναγνώστη

Με το αποτέλεσμα της κομματικής εκλογής της Ν.Δ. και την εκλογή του νέου προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και ειδικά εδώ στην πόλη μας στα Καμένα Βούρλα οι συνδημότες που έλαβον μέρος στην εκλογική διαδικασία, ανέτρεψαν ένα προηγούμενο δυσμενές αποτέλεσμα [-53 ψήφων] και πρόσθεσαν [+17 ψήφους] με τελικό αποτέλεσμα την νίκη με 55%.

Απο το ανωτέρω βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η στήριξη ηλθε απο την πλευρά των ψηφοδελτίων Αδωνι και Απόστολου, ως φυσική συνεπεία της ποιοτικής διαφοράς μεταξύ των δύο υποψηφίων, αλλα κυρίως την ιδεολογική ανάγκη για εσωτερική αλλαγή του κόμματος.

Είναι τόση εμφανής αυτή η αναγκαιότητα οταν αναλύεις το συνολικό αποτέλεσμα στην φθιώτιδα, οπου σχεδόν μόνο στα Καμένα Βούρλα πλειοψήφισε ο Κυριάκος, [λόγω του"θεσμού"του φθιωτάρχη] που ρυθμίζει τα κομματικά δρώμενα, με τόσο ιδιοτελή τρόπο.

Περαιτέρω πιστευω οτι μετά το αποτέλεσμα μάλλον θα εχουμε πραγματικο success story με αλλαγή ιδεολογικού πρόσημου στο Κόμμα απο τον καταστατικό ψευδεπίγραφο ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό [που τα τελευταία 30 χρονια μεταλλάχθηκε σε "γιαλαντζί" κρατικοπαρεμβατικό σοσιαλδημοκρατισμό], σε καθαρό φιλελεύθερο δημοκρατικό καπιταλισμό, που να είναι φύση και θέση ενταγμένο στο Λαικό ευρωπαικό Κόμμα και οχι παρίας του.

Φυσικά επιδίωξη και στόχος του Κυριάκου είναι να κυβερνήσει, αλλα εγώ προσωπικά θα ήθελα να εχει αφετηρία το 20% ως ξεκάθαρη ιδεολογική βάση και αν θέλει ο κόσμος ας του δώσει πλειοψηφίες ή συμμαχίες, απο εκει και πάνω.

Αυτό που σήμερα συμβαίνει στην ταμπέλα Ν.Δ. δεν δίνει καμία προοπτική αν δεν εκλείψουν οι χρόνιες παθογένειες του ιδεολογικού αχταρμά, που εμπεριέχει τον επιθετικό Κρατισμό, την συγκεχυμένη αποψη και την αντιφατική πρωτοβουλία και φυσικά την χαμηλή πολιτική αυτοεκτίμηση [ντροπή και φόβος να λές οτι είσαι φιλελευθερος, στον αριστερο που κραταει στο χέρι του Apple συσκευή].

Ο Πολιτικός προσδιορισμός είναι αναγκαίος αλλα και τίμιος για να αντιμετωπισθεί η ιδεολογική υπεροχή της αριστεράς.

 Καλή δύναμη Κυριάκο.

φιλικά
ΠΑΛΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ταταρίδα, μαζί σου τα λές καλά, ομως ακόμη και αν τα Καμένα διαφέρουν ο υπόλοιπος Δήμος πήγε Σταικούρα,δηλ μέ την μικροπολιτική της εξυπηρέτησης,δεν αλλαζει λοιπόν ο μέσος
νεοδημοκράτης. θέλει μεγάλο αγώνα να κάνει ο κυριάκος για να κάνει το κόμμα ευρωπαικό οπως λές. Εμείς δεν θα υπάρχουμε οταν στην ελάδα θα εχει φύγει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ από το πετσί μας,μέχρι τοτε κάθε χρόνο θα δίνουμε φόρους και μόνο φόρους.