Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Στριμωγμένος ο Σταϊκούρας...

Αναρτήθηκε από .......  energoipoliteskv.blogspot.com




  Πολλά μπορεί να σημαίνει η ανακοίνωση καθόδου στις βουλευτικές εκλογές του πρώην Δημάρχου Γιώργου Κοτρωνιά, όχι μόνο για τον ίδιο και το εκλογικό σώμα, αλλά και για τους άλλους συνυποψηφίους του και ειδικότερα για τον κ.Χρήστο Σταϊκούρα.

Το γεγονός ότι για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο κ. Κοτρωνιάς ενημερώθηκε προσωπικά από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, δείχνει πως τα πράγματα δεν είναι πλέον και τόσο ρόδινα για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, ο οποίος δεν  βρίσκεται πια στο  ζενίθ της πολιτικής του κυριαρχίας.

Αντίθετα πολλοί γαλάζιοι ψηφοφόροι είναι αποφασισμένοι να τον αγνοήσουν στο παραβάν  την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, γι αυτά που έκανε ως αναπληρωτής υπουργός, γι αυτά που δεν έκανε ως βουλευτής Φθιώτιδας.

Με το δεδομένο ότι ακόμη και  εάν επανεκλεγεί δεν θα έχει απολύτως καμία πολιτική ισχύ, ως απλός βουλευτής της αντιπολίτευσης, τον αποδυναμώνει σημαντικά και τον φέρει σε υποδεέστερη θέση έναντι των άλλων συνυποψηφίων του, οι οποίοι μπορεί να βαρύνονται με την ψήφιση αντιλαϊκών νόμων , αλλά ο κ.Σταϊκούρας ήταν  αυτός που εισηγήθηκε πολλά από τα επονείδιστα αυτά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η ώρα της τιμωρίας λένε, ήρθε και πιστεύουν ότι θα έχει την τύχη πολλών άλλων διαττόντων αστέρων της σύγχρονης πολιτικής σκηνής.

Το διακύβευμα πλέον δεν είναι αν θα κερδίσει η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ποιός θα επικρατήσει  στον εσωτερικό διαγκωνισμό μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών.

Τώρα με την κάθοδο και του κ. Κοτρωνιά έστω και άτυπα, συμπτύσσεται  ένα σκληρό αντισταϊκουρικό μέτωπο που δεν  θα αφήσει αλώβητο τον απερχόμενο  υπουργό.

«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».

Παλιός κοινοβουλευτικός σχολίασε με νόημα:

«Ήρθε η ώρα της απομυθοποίησης για να φανεί ότι  ο βασιλιάς είναι γυμνός όπως στο  γνωστό παραμύθι του Άντερσεν»

Από ........  lamiafm1
   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς θα έχουμε τουλάχιστον αυτοί που ψηφίζουμε,

Νέα Δημοκρατία από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα ,

κάποιον να ψηφίσουμε (ο Κοτρωνιάς έχει σπίτι στα Καμένα Βούρλα) ,

αφού τον Σταϊκούρα ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουμε να τον βλέπουμε , γιατί μας κορόιδεψε σχετικά με αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις του ΠΑΘΕ που εκκρεμούν πάνω από 5 χρόνια παρ΄ όλο που υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

Αντίθετα ο Στουρνάρας που κατάγεται από το Βαθύκοιλο της Γλύφας

έδωσε τις αποζημιώσεις για τον ΠΑΘΕ στην περιοχή της Ροδίτσας , Αυλάκη κ.α

παρ` όλο που εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις ????