Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δεν διορίζεται-επί του παρόντος-Πρόεδρος στο ΤΕΙ!

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com



  Συζητήθηκε σήμερα στην ολομέλεια της βουλής το θέμα του ΤΕΙ Στερεάς μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε στην τοποθέτηση του ο βουλευτής Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης δεν είναι δυνατόν λίγες ημέρες πριν την εκλογή νέου προέδρου να οριστεί προσωρινός πρόεδρος.

Η λύση των προβλημάτων του ΤΕΙ θα δρομολογηθεί μόνον από τον νέο πρόεδρο που μπορεί να εκλεγεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Απαντώντας ο κ.Λοβέρδος τόνισε ότι θα διορθώσει την τροπολογία και θα ενεργοποιήσει την διάταξη ορισμού προσωρινού προέδρου μετά τις 15 Οκτωβρίου και αν στο μεταξύ διάστημα δεν εχει εκλεγεί νέος πρόεδρος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η απόφαση της συγκλήτου του ΤΕΙ να κάνει δεκτή την γνωμοδότηση τριών νομικών περί κανονικότητας της διαδικασίας εκλογής προέδρου θα συζητηθεί την Παρασκευή στην συνεδρίαση του συμβουλίου Διοίκησης του ιδρύματος.

 Εάν δεν προκύψει νέο νομικό πρόβλημα (συζητείται για παράδειγμα η νομιμότητα του γεγονότος ότι την απόφαση της συγκλήτου παρέλαβε ο κ. Αναστασίου που είναι και ο ίδιος εκ νέου υποψήφιος, ποιός όμως άλλος θα μπορούσε να την παραλάβει;) τότε μπορεί και την επομένη εβδομάδα να εκλεγεί πρόεδρος.




Από ...... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: