Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Eυτυχώς αυτή η χώρα δεν βγάζει μόνο Σαμαράδες, Τσίπρες και Βενιζέλους!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com



ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ COCA-COLA 
 ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΜΕΤΤΗ



Eυτυχώς αυτή η πατρίδα δεν παράγει μόνο Σαμαράδες, Τσίπρες, Βενιζέλους και "συγγενείς-πρότυπο", όπως είναι ο γιος του Μαριά, η αδελφή της Καιλή, οι κόρες των χρυσαυγιτών ευρωβουλευτών, ο γιος του Ζαγορίτη που έβαζε κωλοδάχτυλο στην Τζούλια με αποτέλεσμα να εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του η Μαρία Σπυράκη και να τον προσλάβει ως σύμβουλό της.

Ευτυχώς λοιπόν αυτή η πατρίδα εκτός από τους αθλίους πολιτικούς παλιάτσους της μεταπολίτευσης, που οικοδόμησαν ένα πελατειακό κράτος στο οποίο κυριαρχεί η βαθιά διαφθορά και η ανομία, γεννάει και δημιουργικούς ανθρώπους με ικανότητες που τους επιτρέπουν να πρωταγωνιστούν παγκοσμιως στον τομέα τους.

Οι πιο πολλοί από αυτά τα παιδιά κάνουν ζηλευτές καριέρες σε θέσεις κλειδιά σε μεγάλες πολυεθνικές, τράπεζες, διεθνείς οργανισμούς και πάει λέγοντας. Ενας από αυτούς είναι και ο Νίκος Κουμέττης, Πρόεδρος-από την 1η Απριλίου 2011-της Coca-Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης έχοντας στην ευθύνη του 23 χώρες.

Ο Νίκος Κουμέττης είναι από τους ομιλητές της TEDx Academy 2014.
Η επαγγελματική πορεία του προέδρου της Coca-Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης Νίκου Κουμέττη θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε ένα εγχειρίδιο για τους φοιτητές του. 
Το 1992, ο Νίκος Κουμέττης δίδασκε αρχές του μάρκετινγκ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια εργάστηκε σε κορυφαίες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, σε θέσεις-κλειδιά στην Ελλάδα, όπως η Kraft Jacobs Suchard, ΕΛΓΕΚΑ και Παπαστράτος. Το 2001 ανέλαβε τη διοίκηση της Coca Cola στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αναπτύσσοντας, παράλληλα, τις δραστηριότητες της εταιρίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Το επόμενο βήμα ήταν μεγάλο, διέσχισε τον Ατλαντικό και το 2008 βρέθηκε επικεφαλής της εταιρίας στον Καναδά, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Τρία χρόνια μετά, επέστρεψε στην Ευρώπη, στη σημερινή του θέση, ως πρόεδρος της Coca Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης.

Ο Νίκος Κουμέττης είναι επιτελικό μέλος των Global Shapers (Athens hub), ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να ενισχύσει τη νεανική καινοτομία σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδας (Deree). 

Από .........  kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: