H Kόλαση του Δάντη στα Χρηματιστήρια μετά την συντριβή του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Τον πανικό που έσπειρε στις αγορές η συντριβή αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην Ουκρανία αποτυπώνει το ταμπλό της Wall Street. Προς άγραν ασφαλέστερων "καταφυγίων", οι επενδυτές στέρησαν από τον Dow Jones τις 17.000 μονάδες και υποχρέωσαν τους άλλους δύο δείκτες σε απώλειες άνω του 1%.

Στην Αθήνα η οποία βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού η κυβέρνηση παρακολουθεί αμέτοχη τα γεγονότα να την προσπερνούν για μια ακόμη φορά.
Η Μέρκελ σε αντίθεση με όσα γράφουν τα εγχώρια παπαγαλάκια έβαλε χοντρό χέρι στους Σαμαρά-Χαρδούβελη για τα κόκκινα δάνεια και την ίδρυση της bad bank.

-Mην περιμένετε άλλη βοήθεια από μένα. Ούτε φυσικά διαγραφή χρέους...
Η Μέρκελ δεν ήθελε να ακούσει για το κούρεμα των δανείων των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα των μηντιαρχών οι οποίοι αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του βαθέως κράτος της μεταπολίτευσης.
-Δεν θα πληρώσουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι τους Έλληνες ολιγάρχες και ειδικά τους χρεοκοπημένους μηντιάρχες. Εάν θέλεις να αλλάξεις τη χώρα σου πρέπει να ξεκινήσεις από τα ΜΜΕ και να κόψεις μαχαίρι το πάρε-δώσε με τους επιχειρηματίες τους...
Ο Χαρδούβελης είχε γουρλώσει τα μάτια καθώς η Μέρκελ μιλούσε στον Σαμαρά.
Ήταν τέτοιο το σοκ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών ώστε αμέσως μετά την συνάντηση τα εγχώρια παπαγαλάκια έριχαν στο TXΣ το φταίξιμο για τις διαρροές περί bad bank.

Oι Γερμανοί είναι οργισμένοι με την προνομιακή μεταχείριση που επιφυλλάσει η ελληνική κυβέρνηση σε εκδότες και καναλάρχες και είναι έτοιμοι να δεσμεύσουν οι ίδιοι τους εξωχώριους λογαριασμούς των Ελλήνων μηντιαρχών καθώς και την ακίνητη περιουσία που διαθέτουν εκτός Ελλάδος.

Από .......  kourdistoportocali