Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ και σε νέα δημοσκόπηση

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


   Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει και το τρίτο κύμα αποτελεσμάτων της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse RC για topontiki.gr...


Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ (+0,5%) όσο και η Ν.Δ. (+1%) εμφανίζουν άνοδο στην Πρόθεση Ψήφου συγκριτικά με το δεύτερο κύμα αποτελεσμάτων, που δημοσιεύθηκε στο topontiki.gr την Πέμπτη 8 Μαΐου επιβεβαιώνοντας ότι η πόλωση αποδίδει κάποιους... καρπούς. Η μείωση του προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% και η επιστροφή της διαφοράς στο επίπεδο της 5ης Μαΐου δεν είναι το μόνο σημαντικό εύρημα.

Οριακά αυξημένοι, κατά 0,5%, εμφανίζονται ακόμη η Ελιά, το Ποτάμι και το Άλλο Κόμμα. Σταθεροί στα ποσοστά του πρώτου κύματος αποτελεσμάτων παραμένουν το ΚΚΕ, οι ΑΝ.ΕΛΛ., οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι Γέφυρες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο ΛΑΟΣ. Οριακά υποχωρούν κατά 0,5% η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ, το Λευκό / Αποχή, ενώ μειωμένοι κατά 1% είναι οι Αναποφάσιστοι / Δ.Α.


Στην Πρόθεση Ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η Ν.Δ. (+1%) μειώνει κατά 0,5% τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ (+0,5%) συγκριτικά με τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν στις 8 Μαΐου. Ανοδική τάση κατά 0,5% εμφανίζουν η Ελιά και το Ποτάμι. Σταθεροί παραμένουν το ΚΚΕ, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι Γέφυρες και ο ΛΑΟΣ. Μείωση κατά (0,5%) καταγράφουν η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ και οι Αναποφάσιστοι, ενώ το Άλλο Κόμμα πέφτει κατά 1%.

Από ........ epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια: