Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου Κώστα Παταργιά στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του που έγινε την Κυριακή 4 Μαΐου

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή μας συγκέντρωση και  σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας.

Σας ευχαριστώ που σήμερα είστε όλοι ΕΔΩ να σηματοδοτήσουμε την αρχή μιας ΜΕΓΑΛΗΣ προσπάθειας για το μέλλον του τόπου μας.
Είμαστε ΕΔΩ να δεσμευτούμε ότι θα δώσουμε ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις για τη ΝΕΑ πρόκληση της ΝΕΑΣ πενταετίας.
Είναι πράγματι συγκινητική η παρουσία σας.

Μια παρουσία που διακηρύττει τη θέλησή σας να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτή την ωραία προσπάθεια.
Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σας υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε σήμερα.

Να προσπαθήσουμε – Να Δράσουμε - Να αγωνιστούμε
Και πάλι σας ευχαριστώ.




Κυρίες και κύριοι,

Εγώ και οι συνεργάτες μου, ζούμε και   εργαζόμαστε ανάμεσά σας, βιώνοντας τη γκρίζα πραγματικότητα των χωριών μας , την απογοήτευση των συμπολιτών μας , την απαισιοδοξία, την αίσθηση ματαιοπονίας για ενασχόληση με τα κοινά και τη συνειδητή απουσία τους από τα δημοτικά δρώμενα.
Φίλες και φίλοι,

Όπως είναι γνωστό σε όλους, πορευόμαστε προς τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου μέσα σε ένα δύσκολο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον.

Μέσα σε ένα περιβάλλον που η ΚΑΘΕ ΜΙΑ και Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ από μάς αναζητά τις χαμένες αξίες , αναζητά την ελπίδα για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη ζωή.

Μέσα σε ένα περιβάλλον που εκτός από την οικονομική κρίση βιώνουμε και την κρίση ΗΘΩΝ και ΑΞΙΩΝ.

Συνδημότισσες και συνδημότες,



Οι δημοτικές εκλογές είναι η πιο αυθεντική έκφραση της βούλησης των πολιτών αφού καλούμαστε να ψηφίσουμε για τον τόπο που ζούμε, για την ανάπτυξη και την πρόοδο του, για την επίλυση των άμεσων προβλημάτων μας, για την κάλυψη των ζωτικών αναγκών μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας.
Κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για τον τόπο μας συγκροτήσαμε τον συνδυασμό ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’.

Ο τίτλος του συνδυασμού μας είναι η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μας. Είμαστε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ έξω από κομματικούς παρεμβατισμούς και κατευθύνσεις τρίτων.

Είμαστε ένας συνδυασμός 80 περίπου ανθρώπων. Όμως δεν είμαστε απλά ένας αριθμός.
Είμαστε πρόσωπα με λόγο και συνείδηση.
Είμαστε άνθρωποι του ΜΟΧΘΟΥ και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Είμαστε άνθρωποι που ΑΓΑΠΑΜΕ την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Μπορεί να έχουμε διαφορετικές καταβολές και ηλικίες, διαφορετικά βιώματα και συναισθήματα, διαφορετικές αναζητήσεις και κοινωνικές αναφορές.
Εκφράζουμε όμως τις ίδιες αγωνίες. Εκφράζουμε τις ίδιες προσδοκίες. Εκφράζουμε την κοινή θέληση και ευθύνη για την τύχη και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Φίλες και φίλοι,

Όλοι εμείς εδώ, εγώ και οι συνεργάτες μου,
αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύουμε ότι τα δημοτικά μας πράγματα μπορούμε να τα αλλάξουμε μέσα από τα γεγονότα.

Πιστεύουμε ότι τα δημοτικά μας πράγματα μπορούμε να τα βελτιώσουμε μέσα από τη ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, μέσα από τον ΑΓΩΝΑ, μέσα από τις ΠΡΑΞΕΙΣ.

Πιστεύουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, γιατί ΘΕΛΟΥΜΕ, γιατί ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ, για την πορεία της περιοχής μας.

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές με αίσθημα ευθύνης γιατί πιστεύουμε στην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι στην ΕΤΕΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, που οδηγεί σε θεσμική εκτροπή, οδηγεί σε μαρασμό και τελικά οδηγεί στην προέκταση της κρατικής εξουσίας.

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις εκλογές, γιατί είναι βαθιά μας πίστη, ιδιαίτερα μέσα στη σημερινή κρίση, ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλει στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΣ.

Μια ανάπτυξη που οφείλει να έχει και ενδογενή χαρακτηριστικά, αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις εσωτερικές τους λειτουργίες.

Μια ανάπτυξη μέσα από τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Από τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Από τη ΝΕΟΛΑΙΑ
Από τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
Από τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Από τα ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ.

Κυρίες και κύριοι,

στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές δε θα ακούσετε από εμάς ανέξοδους ύμνους, ούτε φθηνή και αόριστη μελλοντολογία.
Ανοίξαμε ανοίξουμε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για τη συγκρότηση του προγράμματός μας.
Ένα πρόγραμμα που για μας θα αποτελεί δέσμευση και θα είναι οδηγός μας για τα επόμενα χρόνια.

Για μας φίλες και φίλοι,

ο διάλογος μαζί σας θα πρέπει να είναι ΣΥΝΕΧΗΣ και να πραγματοποιείται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Κι αυτό γιατί, η συμμετοχή και η δημοκρατική λειτουργία ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ και ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ με την εκλογή της δημοτικής αρχής.
Η δημοκρατία και η συμμετοχή ουσιαστικά ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Είναι το «κάθε μέρα»!
Είναι η συνομιλία με την κοινωνία, είναι τελικά η καθημερινή πραγμάτωση της συναίνεσης.

Νιώθουμε ΙΚΑΝΟΙ να δώσουμε λύσεις στα καυτά θέματα της κοινωνίας μας και της περιοχής μας.

- Στην ποιότητα ζωής
- Στην προβολή του Δήμου μας μέσα από την ονομασία του
- Στην προώθηση του τουρισμού
- Στην προβολή των προϊόντων μας.

Κυρίες και κύριοι,

Φιλοδοξία μας είναι να αλλάξουμε οριστικά τη σελίδα στην ιστορία του τόπου μας, αξιοποιώντας βεβαίως όλες τις επιτυχείς δραστηριότητες της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ καθώς επίσης και τις ιδιαίτερες δεξιότητες και εμπειρίες όλων των πολιτών του δήμου μας.

Η μεγάλη εγγύηση για την επιτυχία των στόχων μας θεωρώ ότι είναι οι εκλεκτοί συνεργάτες μου τους οποίους και σας παρουσιάζω

Όπως κι εσείς θα διαπιστώσατε , στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» συμμετέχει η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, συμμετέχουν οι δυνάμεις της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, συμμετέχουν οι δυνάμεις της ΓΝΩΣΗΣ και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Σας καλούμε λοιπόν, να διεκδικήσουμε ΜΑΖΙ αυτό που μας ΑΝΗΚΕΙ.
Σας καλούμε μακριά από άγονους τοπικισμούς, να κάνουμε πράξη για το δήμο μας το όραμα της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Ο δήμος μας έχει τις προϋποθέσεις να ‘’αναπνεύσει’’ αρκεί να αξιοποιηθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτει. 


Αρκεί να αξιοποιήσουμε τα φυσικά και συγκριτικά του πλεονεκτήματα, το ΒΟΥΝΟ, τη ΘΑΛΑΣΣΑ, τα ΛΙΜΑΝΙΑ, τις ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ τους ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. 


Μοναδικό μας μέλημα, μοναδική μας επιδίωξη, μοναδικός μας στόχος είναι να ενώσουμε τις ΚΑΡΔΙΕΣ μας, να ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ και να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ για την ανάπτυξη της περιοχής μας και το μέλλον των παιδιών μας.


Σας καλούμε να κάνουμε πράξη το όραμα της ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σας ευχαριστώ 


Καλό μας Αγώνα και με τη Νίκη

Κωνσταντίνος Σπ. Παταργιάς

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι τελευταία στιγμή βελτιώθηκε κατά πολύ το ψηφοδέλτιο του κ. Παταργιά στα Καμένα Βούρλα.

Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος σχετικά με το ποια πρόσωπα προστέθηκαν στο ψηφοδέλτιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ), Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 1998, ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΟΡΙΣΤΙΚΑ), ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ "ΔΕΞΙΟΥΣ" ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΜΕ 58 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ), ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΤΤΤΤΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑΣ) ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΕΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΞΕΡΑ.

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΥΜΜΜΜΜΜΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕΒΙΡΕΙ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ Κ. ΒΟΥΡΛΩΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΦΑΚΙΡΟΤΕΤΡΙΜΙΔΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.
ΠΟΙΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΔΑΛΑΜΑΓΚΕΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ;

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ (ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ) ΟΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΣΤΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ) ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ, ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝ... ΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ : "Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Η ΤΙΠΟΤΑ".
ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΣΕΠΩΝ ΤΟΥΣ", ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΩΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΥΝΥΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣ ΕΧΕΙ";
ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΥΡΡΟΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΦΑΚΙΡΗΔΕΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΑΝΟΜΠΛΑΤΣΑΡΟΤΡΙΓΚΟΠΛΑΚΟΓΟΥΛΙΩΤΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ; ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα δείχνουν, ότι αφού τα Καμένα Βούρλα δεν μπόρεσαν να έχουν Υποψήφιο Δήμαρχο ,

θα έχουν Αντιδήμαρχο τον Χονδροδήμο και Τοπάρχη την Μπασάνου.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αλήθεια ότι κατεβαίνει ο Χονδροδήμος και η Μπασάνου με τον Παταργιά,

τότε δεν αποκλείεται να τον φέρουν πρώτο και στα Καμένα Βούρλα τον Παταργιά.

Άρα μην πάμε να ψηφίσουμε ήδη έχει βγει ο Παταργιάς !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανείς παταραΪκός δεν απαντά στο φίλο 3.17, που αναφέρει πολύ συγκεκριμένα ατοιχεία για τον μεγαλοαπατεώνα, που ακόμη και σαν Καμενοβουρλιώτες τον πληρώνουμε.
Και καλά ο Χονδροδήμος συγχωρείται, λόγω απραξίας, τεμπελιάς και βλακείας, και πάνω από 10 ανθρώπους του ίδιου βεληνεκούς δεν ελέγχει.
Η Μπασάνου, πώς ξεπέφτει έτσι χαμηλά, όταν όλοι της έδιναν συγκεκριμένη δύναμη με το καμενοβουρλιώτικο στρατόπεδο, κόντρα στα σκατά του μωλιοτοπαταργιωτικοτετριμιδοτόξου;Μάλλον τις έταξαν αέρα κοπανιστό κι εφαγε την μπανανόφλουδα με ευχαριστίες. Δεν έχει καταλάβει η ίδια πόσο θα χάσει επαγγελματικά με τη στάση της. Ούτε για να τον κεράσει καφέ δεν θα περάσει ποτέ ο Παταργιάς από το χώρο της. Κρίμα, που γίνεται υποχείριο του κάθε τυχάρπαστου Φακίρη και συνεργάζεται με τον μέγα πολέμιο των Κ.Βούρλων Γιαννακόπουλο. Μαρία παραιτήσου, πριν την καταστροφή σου.
Όσο για τον ανύπαρκτο Γουλιώτη το Λεωνίδα, οι Πλακαίοι, έφαγαν το δόλωμα Φακίρη κι εξαντλώντας κάθε περιθώριο μη συμμετοχής τους στο μωλιωτοαπατεώνα, τον έβαλαν εξηλαστήριο θύμα για να μην εκτεθούν οι ίδιοι.
Κι ο μέχρι χτες αξιοπρεπής Γιώργος Τρίγκας, έβαλε στη θέση του το Βασίλη Τρίγκα από τη ΔΕΗ, μέσα στην φακιρομάδα, βιαζόμενος κι εκβιαζόμενος από το Χειμωνίδη για τη θέση εργασίας του γιού του στο γαλαξία του Αγ. Κων/νου.
Άρα στα Καμένα θα σύρουν προς τον κάφρο του τόπου, συνολικά καμιά διακοσαριά σταυρούς.
Μετά τις εκλογές, με τι μούτρα θα απαντούν στα ερωτήματα των συμπολιτών μας, για το μέλλον της Λουτρόπολης; Πόσο θα πρέπει να βοηθηθούν από εμάς τους υπόλοιπους, για να καταπιούν οι συμμετέχοντες στο (ευτυχώς ανέφιγκτο) έγκλημα την κατακραυγή που ήδη έχει προκύψει;;:
Όσο είναι καιρός παραιτηθείτε δημοκρατικά, κι όλα θα είναι ως μή γενόμενα. Αν παραμείνετε στην οργανωμένη προδοσία στο συνδυασμό του ξεπουληματος, δύσκολα θα ξαναβγείτε στην κοινωνία με αξιώσεις, έστω και με μεταμέλεια...

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο το πρόγραμμα και η επιχειρηματολογία των υποστηριχτών του Παταργιά...
Δεν απαντούν σε κανένα σχόλιο για τη ληστρική θητεία του, που σταμάτησε ευτυχώς 12 χρόνια πριν. Δεν μπορούν να πουν το παραμικρό για τις χαμένες Θερμοπύλες... αντιθέτως ρίχνουν στους Καμενοβουρλιώτες το δόλωμα για αλλαγή ονόματος του Καλλικρατικού Δήμου, χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, για να μη φάνε μαύρο εκ των όπισθεν (κολλημένοι εγκέφαλοι, που θέλουν να μείνει ως έχει). Δε συζητούν για το αύριο του τόπου, γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το πενταετές πρόγραμμα μάσας. Τη δοκιμασμένη συνταγή που αποδεδειγμένα κατέστρεψε οικονομικά και όχι μόνο το Μώλο, την φέρνουν σήμερα, ως αναμασημένη τροφή, σαν πρόταση για το μέλλον...
Δε θα πάρουμε!!! Είμαστε συνηδειτοποιημένοι δημότες και καταδικάζουμε όσους έχουν δώσει τα δείγματα γραφής τους στο παρελθόν, με κάκιστα αποτελέσματα. Έλεος, πια με τον παραθυράκια και τους τραμπουκισμούς του.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κανένας από τους υποψηφίους Δημάρχους δεν έχει κάποιο πρόγραμμα ,

ώστε να τοποθετηθεί για τα σοβαρά τουλάχιστον θέματα τους Δήμου,

και για το τι σκέφτεται να κάνει την επόμενη πενταετία στο Δήμο ……

Καταλαβαίνεται το τι μπάχαλο έχει να γίνει στο Δήμο με την επόμενη διοίκηση στο Δήμο ….

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι καρέκλες που θα πάρουν και τα Ευρώ που θα τσεπώσουν.