Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση παραίτησης για προσωπικούς λόγους της υποψηφιότητας Αναστασίου Πισλή

Αναρτήθηκε από ..........  energoipoliteskv.blogspot.com


Αγαπητοί συνδημότες,

Αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την τοπική κοινότητα του Μώλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Παταργία. 

Παρʼ όλα αυτά και για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στον συνδυασμό, ζήτησα από την μητέρα μου να είναι αυτή που θα με εκπροσωπήσει στον προεκλογικό αγώνα μπαίνοντας υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον κορμό των Καμένων Βούρλων, προκειμένου να εκλεγεί δήμαρχος ο Κ. Παταργιάς. Παρά τα όσα ακούγονται δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα με τον Κ. Παταργιά και από το δικό μου μετερίζι θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

Παρʼ όλα αυτά δεν μπορώ να παραβλέψω τις αστοχίες όλων των συνδυασμών κατά τον προεκλογικό αγώνα. Είναι τουλάχιστον λυπηρό σε έναν τόπο όπως ο δικός μας η νεολαία να είναι απούσα (σε πολύ μεγάλο βαθμό).

Για το λόγο αυτό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ηγηθώ της προσπάθειας ώστε να συσταθεί συμβούλιο νέων σε όλο το δήμο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, πέρα από τοπικιστικά και προσωπικά συμφέροντα και ζητώ τη στήριξη όλων. Εμείς είμαστε αυτοί που τα επόμενα χρόνια θα διοικούμε αυτό τον τόπο και είναι κάτι το οποίο το οφείλουμε τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας.

Εύχομαι έναν καλό και ηθικό προεκλογικό αγώνα σε όλους τους συνδυασμούς και καλή επιτυχία στον Κώστα Παταργιά.

Με τιμή
Αναστάσιος Χ. Πισλής πρ. υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Μώλου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προλαβαίνει και ο Πιπίλας να παραιτηθεί,

γιατί όπως δείχνουν οι εξελίξεις εκλογές δεν πρόκειται και δεν μπορεί να πάρει ,


λόγω πολλών πραγμάτων που γνωρίζει ο ίδιος ,

αλλά γνωρίζουν και αρκετοί άλλοι !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα βάλανε τώρα τον Πιπίλα ,

κουτσό Άλογο να τρέξει σε αγώνα και να βγει πρώτο ,

είναι δυνατόν να γίνει αυτό ποτέ !!!!!

Και αυτοί που το κάνανε κρύο το είχανε πιεί …..

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά ο κ. Συκιώτης ,

και εφόσον έχει την δυνατότητα, να παραιτηθεί μέχρι της 3 Μαϊου ,

επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ,

πριν αρχίσει ο αυτοεξευτελισμός του και σαν Γιατρός ,

που δεν θα έχει πάτο.

Έχει δε ακόμη υποχρέωση και απέναντι όλων των υποψηφίων συμβούλων του ,

διότι τι φταίνε αυτοί να τους συμπαρασύρει όλους στον όλεθρο μαζί του για ένα προσωπικό του θέμα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΩΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΒΑΛΑΝΕ 6 ΔΕΚΑΟΧΤΟΥΡΕΣ (ΤΩΝ 18 ΣΤΑΥΡΩΝ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΟΤΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ 5ΜΕΛΕΣ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ 3ΜΕΛΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ...), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ (ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ) ΗΤΤΑ.