Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ενωτικός ο Δημ.Παπαναγιώτου!

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


  Στην γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου SISSY ο υποψήφιος Δήμαρχος Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου Δημήτηρης Παπαναγιώτου  παρουσίασε την Κυριακή το μεσημέρι τους συνεργάτες του που θα αποτελέσουν και τον βασικό  κορμό του ψηφοδελτίου του.








Ο κ.Παπαναγιώτου δεσμεύτηκε ότι μετά τις εκλογές θα υλοποιήσει τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας σύμφωνα με την οποία  καθε απόφαση θα λαμβάνεται μετά απο διαβουλευση με τους δημότες και με  γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων ολων των δημοτικων ενοτήτων και των δημοτικων διμερισμάτων.

"Συνήθως στις προεκλογικές ομιλίες σας λένε πολλά και  μετά κάνουν λίγα, εμείς θα κάνουμε την ανατροπή , θα σας πούμε λίγα και θα κάνουμε πολλά" είπε χαρακτηριστικά.







Διευκρίνισε μάλιστα ότι ο συνδυασμός του δεν  έχει καμιά σχέση και επιρροή από κόμματα κια κομματάρχες.
"Η αυτοδιοίκηση αφορά όλους τους δημότες και δεν  τους διαχωρίζει κομματικά ,κοινωνικά , οικονομικά" είπε.
Δεσμεύτηκε οτι σύντομα θα παραδώσει για ενημέρωση και διαβούλευση ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο προεκλογικό πρόγραμμα για κάθε δημοτική ενότητα ,για κάθε δημοτικό διαμέρισμα.








Στο τέλος παρουσίασε  τους συνεργάτες του υποψήφιοιυς δημοτικούς συμβούλους πολλοί από τους οποίους έχουν και στο παρελθόν υπηρετήσει  τα κοινά απο διάφορες θέσεις ευθύνης.

  Αναμένεται ανάλογη κίνηση και από άλλους υποψήφιους αν και μεχρι στιγμής πέραν του κ.Παπαναγιώτου κυοφορείται η υποψηφιότητα του γιατρού κ.Γιάννη Συκιώτη ενώ είναι βέβαιο οτι μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες.

    








Από ....... lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: