Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει Γιαννόπουλο;

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


Στο ΠΑΣΟΚ αναβάλλεται η ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα της απόφασης του κόμματος για την σύνθεση κομματικού ψηφοδελτίου στις περιφερειακές εκλογές.

Στο μεταξύ όπως αναφέρουν πληροφορίες από το στενό κομματικό περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου εσχάτως διατυπώθηκε προταση από κομματικά στελέχη που έχουν σχέση με την Στερεά Ελλάδα, να εξετασθεί η περίπτωση στήριξης του υποψηφίου περιφερειάρχη Θανάση Γιαννόπουλου. 
Το σκεπτικό μιας πιθανής τέτοιας εξέλιξης αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία ήδη έχει δώσει την στήριξη της στον Κώστα Μπακογιάννη και ο κ. Γιαννόπουλος έχει διαχωρίσει την θέση του από τα κυβερνητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας , κατέρχεται ανεξάρτητος και δεν πρόκειται να προκαλέσει αντιδράσεις στον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ. 
Φυσικά , πρόσθεταν οι ίδιες πηγές, μια τέτοια απόφαση θα είναι η τελευταία επιλογή σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια συγκρότησης αμιγούς πασοκικού συνδυασμού.
Έτσι δίνεται η ευκαιρία, επισημαίνουν, να «στεγαστούν» και όσοι από την ομάδα του Κλέαρχου Περγαντά δεν έχουν στραφεί ήδη προς άλλους συνδυασμούς  .
 
Είναι οι εκλογές που κρύβουν πολλές εκπλήξεις!

Από .........  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: