Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πολιτικές τουφεκιές Γιαννόπουλου από το Περίβλεπτο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

 Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com


"Άστραψε και βρόντηξε" από το Περίβλεπτο ο Θανάσης Γιαννόπουλος, μιλώντας στους φίλους του κυνηγούς και όχι μόνο, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την 16η ετήσια συνάντηση κυνηγών.

<< Εμείς εδώ στο Περίβλεπτο ξέρουμε τα τζάκια τα δικά μας που καίνε έλατα και βελανιδιές. Δεν είναι αυτά τα τζάκια που σήμερα εκπέμπουν αιθαλομίχλη, αυτά τα τζάκια είναι απέναντί μας....>>, είπε με νόημα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, λέγοντας ότι δεν ζήτησε άδεια από κανέναν για να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές.

 Απάντησε επίσης σε εκείνους που λένε ότι είναι μεγάλος στην ηλικία, ενώ έστειλε μήνυμα προς την κυβέρνηση: << Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα εγκαταλείψω τον αγώνα, δίνοντάς μου ένα πολιτικό γλειφιτζούρι, τους απαντώ δίνοντας πολιτικό ραντεβού στις κάλπες στις 18 Μαΐου...>>, είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Γιαννόπουλος.

 Δείτε το βίντεο:



Στην 16η συνάντηση των κυνηγών στο Περίβλεπτο πέρα από τα πολιτικά μηνύματα λόγω των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ειπώθηκαν όπως ήταν φυσικό και πολλά για το κυνήγι. Ξεχωρίσαμε την στιγμή που έγινε αναφορά στον Γιώργο Κοτσάνο και άλλους αδικοχαμένους κυνηγούς και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

 Δείτε το βίντεο:






Δείτε φώτο από την 16η κυνηγετική συνάντηση στο Περίβλεπτο Φθιώτιδας:


 





























































Από ......  LamiaReport

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Μπέλος και

ο κ. Παπαναγιώτου είναι Κυνηγοί ???

Ή ξεκίνησαν και αυτοί την προεκλογική τους εκστρατεία από το Περίβλεπτο !!!!!