Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι ΜΚΟ και οι Μυστικές Υπηρεσίες

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com



Οι ΜΚΟ δεν είναι φαινόμενο μόνο ελληνικό. Είναι παγκόσμιο. Για την συντήρησή τους ξοδεύονται δις ευρώ από χρήματα των φορολογουμένων και υποκαθιστούν τα κράτη σε πολλά επίπεδα.
Είναι όμως καθαρά κοινωνικό το έργο τους ή η δραστηριότητά τους υποκρύπτει και σκοτεινούς στόχους;

Η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη υποστήριζε και υποστηρίζει ότι πίσω από την βιτρίνα πολλών ΜΚΟ κρύβονται μυστικές Υπηρεσίες. Δεν είναι η μόνη που πιστεύει κάτι τέτοιο. Τα κράτη όμως διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι πρόκειται για οργανώσεις βοηθείας και βασίζονται στον εθελοντισμό.

Εθελοντισμός και γερή κρατική επιχορήγηση δεν οδηγεί σε ΜΗ Κυβερνητικές Οργανώσεις. Τα δις ευρώ απαλείφουν το «ΜΗ» και τις καθιστούν όργανα της κρατικής εξουσίας. Εργαλεία της σκοτεινής πλευράς του κράτους και ευεπίφορες για εξυπηρέτηση βρώμικων παιχνιδιών αοράτων δυνάμεων με τα χρήματα των φορολογουμένων και τον συγκινητικό τίτλο της φιλανθρωπίας.

Οι χρηματοδοτούμενοι με μυστικά κονδύλια παρουσιάζονται ως καλοί Σαμαρείτες. Από πότε οι μυστικές υπηρεσίες ενδιαφέρονται ,π.χ , για την επιβίωση της χελώνας ;
Ασφαλώς και δεν μιλάμε για όλες τις ΜΚΟ, αλλά , όπως λέει και ο λαός, κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Όπως στην περίπτωση του δημοσιογράφου Τζεβελέκου που βρέθηκε αναμεμειγμένος με το σερβικό και τον Άλεξ Ρόντο, που βρέθηκε επί Γιώργου Παπανδρέου επικεφαλής των χορηγιών στις ΜΚΟ.

Εδώ και τώρα να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι ΜΚΟ και η έρευνα να συνεχιστεί σε βάθος , γιατί δεν μπορεί να μένει ανεξέλεγκτος ένας καθηγητής του πανεπιστημίου, στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου να διατηρεί 50 ΜΚΟ μόνο στο υπουργείο Εξωτερικών.

Από .........  spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια: