Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σκοτώνονται ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ για τον αν είναι άθεος ο Τσίπρας - Δείτε video

Αναρτήθηκε από .........  energoipoliteskv.blogspot.com

- Πόλεμος ανακοινώσεων των 2 κομμάτων μόλις ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως είναι άθεος ο Αλέξης Τσίπρας
- "Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει" αναφέρει η ΝΔ
- "Ως που θα φτάσει οι κατήφορος κ. Σαμαρά;" απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
- Τατσόπουλος: "Σαμαρά, επειγόντως: πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου στα σκουπίδια"

Είναι ή δεν είναι άθεος ο Αλέξης Τσίπρας... Με αυτό ασχολείται σήμερα η ΝΔ γιατί όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της ο "ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας".

Την ώρα που ελληνικός λαός δε ξέρει τι του ξημερώνει, δε ξέρει τι να πρωτοπληρώσει από τους απανωτούς φόρους και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το σπίτι του από χρέη σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τραπεζικά δάνεια, το μεγάλο ζήτημα της ημέρας για τη ΝΔ είναι αν είναι άθεος ο Αλέξης Τσίπρας! Φυσικά και αυτό μπορεί να ενδιαφέρει ένα μεγάλο μέρος των πολιτών, όμως σίγουρα με τόσα άλλα προβλήματα δεν είναι αυτό που "καίει" τον κόσμο για να γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος...


ΝΔ: Ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας

Ο σάλος λοιπόν ξεκίνησε όταν ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί στοιν ΣΚΑΪ TV ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι άθεος. "Δικαίωμα του. Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του'' αναφέρει η ΝΔ. Υπενθυμίζουν επίσης ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι όπως παρουσίασε ο κ. Τ. Κουράκης. «Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δείτε στο dogma.gr το βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.


Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν η εξής:

"Απειλούν με “χειροβομβίδες”, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ.Σαμαρά;"

Τατσόπουλος: "Σαμαρά, επειγόντως: πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου στα σκουπίδια"

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook  και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Στην τοποθέτησή τους καταλήγει: "Σαμαρά, επειγόντως: πέτα τους ακροδεξιούς συμβούλους σου στα σκουπίδια"




Από ......  newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: