Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Διεργασίες και υποψηφιότητες στο Δήμο Μώλου - Άγ. Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου με έδρα τα Καμένα Βούρλα. Το προεκλογικό κλίμα είναι αισθητό σε κάθε γωνιά του καλλικρατικού Δήμου.
Στις καφετέριες και τα καφενεία οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από ονόματα που ακούγονται και γίνονται εκτιμήσεις ποιος μπορεί να εκλεγεί σε αυτό τον έτσι και αλλιώς ετερόκλητων αντιλήψεων Δήμο.
Σχεδόν κάθε ημέρα πραγματοποιούνται συναντήσεις και συσκέψεις στα Καμένα Βούρλα ,τον Άγιο Κωνσταντίνο και τον Μόλο και επισκέψεις ενδιαφερομένων στα δημοτικά διαμερίσματα.

Μια τέτοια σύσκεψη όπως αναφέρουν πληροφορίες έγινε και το μεσημέρι της Κυριακής στα Καμένα βούρλα.
Εν ενεργεία αυτοδιοικητικού, πρώην δήμαρχοι και σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι και στενοί συνεργάτες τους έδωσαν το παρών και κατέθεσαν τις προτάσεις τους προκειμένου να υπάρξει κοινή και ενιαία πορεία προς τις εκλογές.

Μεταξύ των παρεντεθέντων ήταν ο αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Δημήτρης Παπαναγιώτου, ο παλιός Δήμαρχος ο κ. Χονδροδήμος, ο πρώην Δήμαρχος Μάκης Αντωνίου, ο φερόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τατταρίδας, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Έξαρχος, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Μακρυνίτσας κ.α.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Παπαναγιώτου ανακοίνωσε ότι εχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό επαφές με  την δημιουργία πυρήνων σε όλο τον Δήμο και ειδικά στις έδρες των πρώην καποδιστριακών Δήμων καθως και σε αρκετά δημοτικά διαμερίσματα , όπως ανέφερε.
Την ίδια ώρα ενδιαφέρον για τις δημοτικές εκλογές έδειξε και ο κ.Μάκης Αντωνίου χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία , αν δηλαδή έχει προχωρήσει σε διαδικασίες συγκρότησης ψηφοδελτίου.

Ο κ.Μακρυνίτσας επισήμανε ότι πρέπει να διατυπωθούν σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις ώστε να διαμορφωθεί το πλαίσιο που θα συμπερίλαβε στο προεκλογικό πρόγραμμα του όποιος επιλεγεί ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Ο κ. Ταταρίδας πρότεινε να επιλεγεί με διαδικασίες ο υποψήφιος Δήμαρχος τον όποιοι να δεσμεύουν ότι θα ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι.

Παρότι ο κ. Παπαναγιώτου διευκρίνισε ότι ο ίδιος εχει προχωρήσει τις επαφές του και εχει δεσμεύσει συμπολίτες του να κατέλθουν υποψήφιοι στο δικό του ψηφοδέλτιο ,ζήτησε από όσους πιθανόν να είναι συνυποψήφιοι του να κρατήσουν υψηλό επίπεδο αντιπαράθεσης, χωρίς ακρότητες γιατί ο τόπος εχει ανάγκη από ηρεμία.

Στο τέλος αποφασίστηκε να επαναληφθεί η συνάντηση αυτή ώστε να ληφθέν και οριστικές αποφάσεις.
Κατά τα άλλα στον Δήμο Μώλου –Αγίου Κωνσταντίνου πολύ πιθανόν είναι να κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος ο σημερινός Δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας σε περίπτωση που δεν το επιθυμεί περιρρέουσες απόψεις αναφέρουν ότι το… δακτυλίδι θα λάβει ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου Ταξιάρχης Φακίρης.

Το τελευταίο διάστημα οι δημότες γίνονται αποδέκτες επιστολής που στέλνει ο πρώην Νομάρχης Τριαντάφυλλος Μπέλος με την δήλωση του ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύντομα όπως αναφέρουν πληροφορίες ανακοίνωση συμμετοχής στις εκλογές αναμένεται να κάνει και ο πρώην Δήμαρχος Μώλου Κώστας Παταργιάς ενώ αδιευκρίνιστες παραμένουν οι προθέσεις του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Φαφούτη.

Από ........  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: