Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κ.Μπακογιάννης υποψήφιος Περιφερειάρχης!

Αναρτήθηκε από ....... energoipoliteskv.blogspot.com


Την άλλη Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου αναμένεται να αναγγείλει επίσημα την συμμετοχή του στις Περιφερειακές εκλογές ο Κώστας Μπακογιάννης.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του FM-1 από το στενό περιβάλλον του δημάρχου Καρπενησίου, το θέμα υποψηφιότητας του κλείδωσε και ανοίγει πλέον ο δρόμος για την επίσημη αναγγελία του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι από χτες Δευτέρα αλλά και σήμερα Τρίτη ο κ. Μπακογιάννης βρίσκεται στην Λαμία και έχει, όπως έγινε γνωστό, διαδοχικές επαφές και συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες , εκπροσώπους φορέων με αυτοδιοικητικούς καθώς και πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Ειδικότερα όσοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ότι βασική επιδίωξη του υποψήφιου πλέον Περιφερειάρχη Στερεάς, είναι η διαμόρφωση προφίλ ανεξάρτητης υποψηφιότητας και γιαυτό οι επαφές του δεν θα περιορίζονται με πρόσωπα από τον χώρο της ΝΔ αλλά ευρύτερα.

Ασφαλώς μένει εν τοις πράγμασι ο κ. Μπακογιάννης να αποδείξει κατά πόσο μπορεί να κρατήσει μια τέτοια στάση, 
Αυτό θα φανεί αρχικά στις επιλογές του στα πρόσωπα των λεγομένων χωρικών αντιπεριφερειαρχών και εάν θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν διαρροές περί πιθανής επιλογής προσώπων της ενεργούς πολιτικής σκηνής όπως εν ενεργεία βουλευτές της Ν.Δ. ή πολιτευτές τους οποίους θα επιχειρήσει να «επιβάλει» η… Συγγρού.
Ο δρόμος έχει την δική του...ιστορία!

Από ........  lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: