Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυση Γεωργιάδη κατά Βαξεβάνη για το ρεπορτάζ του HOT DOC

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


Τη Δευτέρα θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη, για το πρόσφατο ρεπορτάζ του HOT DOC, ο υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μήνυση και αγωγή θα υποβάλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, τη Δευτέρα, σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Λόγος, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού HOT DOC, που εκδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος και το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι μία μέρα πριν από την ψήφιση της τροπολογίας για τα φάρμακα στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε «μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα το σπίτι γνωστού φαρμακοβιομήχανου».

Στο δημοσίευμα του περιοδικού εγείρονται ερωτηματικά για το σκοπό και το αντικείμενο της επίσκεψης του Υπουργού αλλά και το χρόνο που αυτή έγινε, λίγες ώρες πριν την ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας, ενώ όπως αναφέρει “την ίδια ώρα που ο ίδιος (ο Άδωνις Γεωργιάδης) κόπτονταν σε non paper του υπουργείου Υγείας, να μην ψηφιστεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε απώλειες δύο δις. ευρώ στα κέρδη των πολυεθνικών”.

Tο εξώφυλλο του επίμαχου τεύχους:

hotdoc

«Ελπίζω ο κ. Βαξεβάνης να έχει περιουσιακά στοιχεία στο όνομα του» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, προαναγγέλοντας την μήνυσή του, από το βήμα Συνεδρίου της ΕΣΔΥ το Σάββατο.

Από .......... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: