Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Κόψτε τα παράθυρα σε μισθούς

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα ανεξαιρέτως τα υπουργεία αλλά και σε όλους τους εποπτευόμενους από το Δημόσιο φορείς ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών για να καταγράψει όλες τις υπηρεσίες που ακόμη και σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις του «Βήματος της Κυριακής», αρνούνται να εφαρμόσουν το ενιαίο μισθολόγιο.

 Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα οι έλεγχοι του Γενικού Λογιστηρίου θα ξεκινήσουν από τους περίπου 150 φορείς του Δημοσίου για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος σε μισθούς και επιδόματα που δεν θα έπρεπε να καταβάλλονται αλλά και από φορείς που έχουν ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Ελληνικού Δημοσίου για να ακυρώσουν τις σχετικές διατάξεις.

Ταυτόχρονα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απέστειλε την περασμένη εβδομάδα και μια αυστηρή επιστολή προς όλους τους υπουργούς με την οποία τους καλεί να επαναφέρουν τα υπουργεία τους στους δημοσιονομικούς στόχους που έχει θέσει η κυβέρνηση, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι έχουν και οι ίδιοι ευθύνη για τις αποκλίσεις που διαπιστώνονται.


Από  ........  Το  Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: