Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Στο τραπέζι και το σενάριο των εκλογών

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com

Ραγδαίες εξελίξεις με νέα συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Οι συσκέψεις του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης αναμένεται να είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση. Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος θα συναντηθούν και σήμερα προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση που επικρατεί στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, καθώς θα γνωρίζουν τι ειπώθηκε στην συνάντηση των βουλευτών της ΝΔ με τον Γ. Στουρνάρα αλλά και το τι θα πουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του ΚΤΕ οικονομικών.

Επίσης στο τραπέζι της συζήτησης θα βρεθεί και το θέμα των ναυπηγείων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου και την Παρασκευή αλλά αυτή την φορά και με την συμμετοχή υπουργών καθώς ενδέχεται να συνεδριάσει το κυβερνητικό συμβούλιο μεταρρύθμισης.

Όσον αφορά στα σενάρια των εκλογών, που σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, συνομιλητές του Πρωθυπουργού τονίζουν κατηγορηματικά πως δεν τίθεται θέμα εκλογών. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν επίσης ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βγει η χώρα από την κρίση.

Από .....   parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: