Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίπρας προς μαθητές: "Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος"

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


 



 - Εμφάνιση ροκ - στάρ του Αλέξη Τσίπρα στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας για τον καθιερωμένο αγιασμό

- Αποθεώθηκε από τους μαθητές οι οποίοι κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν: Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί

- "Θα γυρίσουμε πίσω τους 20 καθηγητές σας που έβγαλαν σε διαθεσιμότητα", είπε στους μαθητές

 - Η επίσκεψη στο συγκεκριμένο σχολείο ήταν συμβολική αφού και εκεί εφαρμόζεται η διαθεσιμότητα

- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ

 Ο κ. Τσίπρας αφού έφτασε στο σχολείο ενημερώθηκε από τους καθηγητές του ΕΠΑΛ για το γεγονός ότι 20 συνάδελφοί τους δεν επέστρεψαν φέτος στις θέσεις τους αφού καταργήθηκαν και οι καθηγητές βγήκαν σε διαθεσιμότητα. Μιλώντας στους μαθητές ο κ. Τσίπρας είπε: "Δεν την βλέπω καλά την τρόικα φέτος". Δεσμεύθηκε επίσης ότι την επόμενη χρονιά όλοι οι καθηγητές που βγήκαν σε διαθεσιμότητα θα έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους και ζήτησε από τους μαθητές να δείχνουν αλληλεγγύη προς τους συμμαθητές τους αλλά και στους γονείς του που περνούν δύσκολα.



Ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά φωτογραφήθηκε με τους μαθητές που σήκωσαν πλακάτ που έγραφαν: Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί.
Ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά φωτογραφήθηκε με τους μαθητές που σήκωσαν πλακάτ που έγραφαν: Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί.

Όλοι αγιάσθηκαν...
Όλοι αγιάσθηκαν...





"Θεωρούν εαυτούς απολυμένους", είπε ενας εκ των καθηγητών στον κ. Τσίπρα, ενώ μια άλλη εκπαιδευτικός είπε ότι 130 μαθητές μένουν ξεκρέμαστοι και θα στραφούν σε άλλες ειδικότητες. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησαν ότι θα χρειαστούν προσλήψεις καθηγητών για να μπορέσει το σχολείο να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που θα προκύψουν!
Ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά φωτογραφήθηκε με τους μαθητές που σήκωσαν πλακάτ που έγραφαν: Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί. Ο κ. Τσίπρας, αμέσως μετά φωτογραφήθηκε με τους μαθητές που σήκωσαν πλακάτ που έγραφαν: Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί. Όλοι αγιάσθηκαν... Όλοι αγιάσθηκαν... "Θεωρούν εαυτούς απολυμένους", είπε ενας εκ των καθηγητών στον κ. Τσίπρα, ενώ μια άλλη εκπαιδευτικός είπε ότι 130 μαθητές μένουν ξεκρέμαστοι και θα στραφούν σε άλλες ειδικότητες. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησαν ότι θα χρειαστούν προσλήψεις καθηγητών για να μπορέσει το σχολείο να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες που θα προκύψουν!

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Από ...... newsit




Δεν υπάρχουν σχόλια: