Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ξέχασαν τα Καμένα Βούρλα........ !!!!!!!!

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


Σχόλιο αναγνώστη:
ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ… 
Ξέχασαν εντελώς τα Καμένα Βούρλα οι ιθύνοντες στο δήμο Μώλου -Αγίου Κωνσταντίνου και αυτό φαίνεται καθημερινά από την αδιαφορία όσων έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης. 
Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί-παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων επαγγελματιών- σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η καθαριότητα έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ αδιανόητη είναι η στάση ακόμα και των παραγόντων που διαμένουν στην όμορφη λουτρόπολη οι οποίοι αρκούνται μόνο σε πρωτοβουλίες προσωπικών δημοσίων σχέσεων! 
Τι να πει κανείς; Μάλλον ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος τους έχει πάρει χαμπάρι…ή απλά κάνει ότι δεν βλέπει! 
Από .......  lamiatimes

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΥΡΙΕ "ΤΥΧΑΙΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ"...ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΒΑΛΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΗΝΗ....ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ....ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΤΥΟ Α Μ Ι Α Ν Τ Ο Υ!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ....ΑΠΕΝΑΝΤΙΑς ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!

ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ....ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...ΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ...ΔΕΝ ΥΠΑρχουν ΟΥΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ 'αγανακτισμενου"..
Υ.Γ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ?Η ΣΦΥΡΟΥΣΑΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...
Υ.Γ.2 ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ Κ...Ο ΤΟΥΣ Ο ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.