Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Κασιδιάρης σε Τσαπανίδου: Δώστε τον υψηλό μισθό σας σε λαθρομετανάστες (video)

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com



Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ


Ούτε η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου γλίτωσε από τα «πυρά» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης προκειμένου να δώσει την δική του εξήγηση σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο Γ. Καμίνης από τον βουλευτή της ΧΑ, Γιώργο Γερμενή.
«Εσείς λαμβάνετε έναν υψηλό μισθό και δεν κάνετε τίποτα. Εγώ δίνω τα πιο πολλά σε Έλληνες» είπε στην παρουσιάστρια ο Ηλίας Κασιδιάρης, προτρέποντάς την να δώσει η ίδια χρήματα στους λαθρομετανάστες από τον δικό της μισθό. Παράλληλα, διέψευσε τα όσα ισχυρίζεται ο δήμαρχος Αθηναίων λέοντας ότι «τίποτα από αυτά δεν ισχύει». Όπως υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο κ. Γερμενής προπηλακίστηκε από ανθρώπους της ασφάλειας του Γιώργου Καμίνη οι οποίοι ήταν ένοπλοι, ενώ διέψευσε την καταγγελία ότι γρονθοκοπήθηκε ανήλικο κορίτσι.
«Κανένα ανήλικο κοριτσάκι δεν τραυματίστηκε από χρυσαυγίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και είπε πως όλα έγιναν επειδή ο κ. Καμίνης ήθελε να «διαφημιστεί». Μάλιστα, ανέφερε ότι η απομάκρυνση του Γιώργου Γερμενή από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ήταν παράνομη και θα κινηθούν δικαστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: