Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Τέλος στην οπλοφορία των βουλευτών στη Βουλή- Παππάς: Ε τότε να γίνεται έλεγχος για ναρκωτικά και αλκοόλ!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Την Πέμπτη η συζήτηση για την επέκταση του κατηγορητηρίου σχετικά με τον Γ. Παπακωνσταντίνου...

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, η πρόταση των 54 βουλευτών, που αφορά στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», προκειμένου η προκαταρκτική εξέταση που, ήδη, διενεργείται, να συμπεριλάβει και τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών και για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία.

Τα παραπάνω αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων σε σημερινή συνεδρίασή της.

Στην ίδια συνεδρίαση, το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να απαγορευθεί η οπλοφορία των βουλευτών και των υπουργών εντός της Βουλής- κάτι που έγινε αποδεκτό ομοφώνως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς,  ο οποίος εκπροσωπεί το κόμμα στη διάσκεψη των προέδρων, θέλοντας «να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα», επειδή ως γνωστόν σχεδόν σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α. οπλοφορεί, ζήτησε οι βουλευτές να ελέγχονται και για αλκοόλ και ναρκωτικά!

Ισχυρίστηκε πως διαθέτει καταγγελίες για παράνομη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών εντός της Βουλής, χωρίς, ωστόσο, να καταθέσει σχετικά στοιχεία, αν και επιφυλάχθηκε.

Ζήτησε δε να διεξάγεται στη Βουλή αλκοτέστ και έλεγχος για ναρκωτικά με σκυλιά.

Η παρέμβαση του κ. Παππά προκάλεσε τις αντιδράσεις του Λ. Γρηγοράκου και του Β. Οικονόμου, οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως επιχειρεί να ευτελίσει σκοπίμως το Κοινοβούλιο.

Από .......  epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια: