Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ναι στην απεργία από την ΕΛΜΕ Φθιώτιδας!

Αναρτήθηκε από ...... energoipoliteskv.blogspot.com


Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο εργατικό  κέντρο  Λαμίας.
Αν και οι συνδικαλιστές δεν είναι ικανοποιημένοι από την συμμέτοχη των συναδέλφων τους, «ήταν  αρκετοί ίσως περισσότεροι από άλλες συνελεύσεις αλλά, θα περιμέναμε να μην απουσιάζει κανένας συνάδελφος ειδικά από όσους  διαμένουν στην Λαμία» ανέφερε μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ.
Μετά από [πολύωρη συζήτηση και μάλιστα με στιγμές έντασης οι καθηγητές αποφάσισαν την συμμετοχή τους στην απεργία που προτείνει η ΟΛΜΕ ενώ ιδιαίτερη ένταση στις τοποθετήσεις σημειώθηκε κατά την συζήτηση του θέματος της επιστράτευσης. Καθηγητές από όλες τις παρατάξεις  καταδίκασαν με  σκληρό και κάθετο τρόπο  την επιλογή της κυβέρνησης να τους επιστρατεύσει.
Είναι χαρακτηριστική και η δήλωση στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 του πρώην προέδρου της ΕΛΜΕ Τάσου Αρμυριώτη ότι  «η σημερινή δικομματική κυβέρνηση μας γύρισε πολλά χρόνια  πίσω για να μας θυμίσει ότι  η χούντα δεν τελείωσε το  1973 και  κατάλυσε σύνταγμα και ανθρώπινα δικαιώματα εν έτει  2013…»
Υπήρξαν και απόψεις όπως «ανεξάρτητα από τα φύλλα επιστράτευσης  όλοι οι καθηγητές να μετέχουμε στην απεργία και ας τολμήσει η κυβέρνηση να απολύσει 85.000 καθηγητές».

Από ........ lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια: