Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Μώλου - Αγ. Κων/νου

Αναρτήθηκε από ........  energoipoliteskv.blogspot.com


Για πρώτη φορά παρουσία αντιπεριφερειαρχών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19-04-2013 η πρώτη για το 2013 συνεδρίαση της επιτροπής τουρισμού του δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου ,που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα.

Οι αντιπεριφερειάρχες Φθιώτιδας Φανή Παπαθωμά και Ηλίας Σανίδας καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κάτσικας, άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των μελών της επιτροπής για την προβολή και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών που διαθέτει η όμορφη λουτρόπολη- την τουριστική προβολή δεδομένου της διάθεσης του 1.300.000ευρώ από την περιφέρεια για τον εναλλακτικό τουρισμό σε ολόκληρη της Στερεά Ελλάδα. Παράλληλα στο τραπέζι της συνεδρίασης τέθηκαν και προτάσεις για την συμμετοχή του δήμου στην 47η πανελλήνια έκθεση Λαμίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παρόν έδωσε εκτός από τους επαγγελματίες και ξενοδόχους των Καμένων Βούρλων και ο πρόεδρος της ΠΕΛ Γιάννης Γρανίτσας ο οποίος και τόνισε μεταξύ άλλων την σημασία της συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση.

Συμπερασματικά, είναι επιτακτική η ανάγκη ένταξης προγράμματος που θα προβλέπει μια λουτρόπολη υγείας και ευεξίας μετά και το άνοιγμα της αγοράς υγείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε σχέση με τις ιαματικές πηγές της χώρας μας και κυρίως του τόπου μας, δεδομένου ότι τα Καμένα Βούρλα διαθέτουν πληθώρα ιαματικών πηγών με τις περισσότερες θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες σε συνδυασμό με βουνό –θάλασσα και πολλών άλλων εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Ολοκληρώνοντας τα θέματα της συζήτησης ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού και αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Δημήτρης Παπαναγιώτου ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την συνεδρίαση δίνοντας το μήνυμα της δυναμικής του τόπου μας, στα τουριστικά δρώμενα και στο άνοιγμα πλέον της στενής συνεργασίας του δήμου μας με την περιφέρεια –την συμμετοχή του δήμου στην έκθεση Λαμίας και την εκλογή επιτροπής για τον σκοπό αυτό.

Τέλος συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη πλέον πρόταση της επιχειρηματικής ιστοσελίδας με ηλεκτρονική διεύθυνση kammenavourla.gr ,με τις ευχές όλων για καλή επιτυχία.

Δημήτρης Παπαναγιώτου
Αντιδήμαρχος Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου
Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Καμένων Βούρλων
 6972872295

Δεν υπάρχουν σχόλια: