Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κοτρωνιάς προς Τετριμμίδα και Μακρακώμη μην κάνετε όρεξη!

Αναρτήθηκε από ..... energoipoliteskv.blogspot.com


Να απαντήσει από το βήμα του Δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων στις επεκτατικές βλέψεις όμορων Καλλικρατικών Δήμων επέλεξε ο δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς.

Δύο μέρες μετά την συνεδρίαση του Δ/Σ Μακρακώμης και τις αιτιάσεις για προσάρτηση της Καποδιστριακής Υπάτης στην Δυτική Φθιώτιδα ο κος Κοτρωνιάς κατέστησε σαφές πως τα όρια του Δήμου Λαμιέων είναι οριοθετημένα νόμιμα και αδιαπραγμάτευτα. Άλλωστε ο Δήμος έχει επενδύσει στην Υπάτη όπου εξελίσσονται έργα που θα αλλάξουν σύντομα την εικόνα της .

Ευκαιρίας δοθείσης και για να μην ανοίγει η επεκτατική όρεξη σε κανέναν ο κος Κοτρωνιάς κάλεσε τους συναδέλφους του να βρουν άλλο τρόπο να αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά τους προβλήματα και όχι να πετούν την μπάλα στην εξέδρα.

‘Εστειλε μάλιστα μήνυμα και προς τον δήμαρχο Μώλου Αγ. Κων/νου και πρόεδρο της ΠΕΔ Βαγγέλη Τετριμμίδα να σταματήσει να σκέπτεται τις Θερμοπύλες  ως λύση στο πρόβλημα ονομασίας του Δήμου του.

Οι Θερμοπύλες είναι η Πολιτιστική πρωτεύουσα του Δήμου Λαμιέων και δεν τις χαρίζουμε σε κανέναν τόνισε ο κος Κοτρωνιάς για ένα θέμα που έχει τοποθετηθεί και στο παρελθόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Από .......  lamia fm1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: